Komende activiteiten

vr feb 22 @19:00 - 11:00PM
Ladderavond
zo feb 24 @09:00 - 12:00PM
Herenondelingen
ma feb 25 @19:30 - 09:30PM
Damesladder
wo feb 27 @19:30 - 09:30PM
Mix racket trekken
vr mrt 01 @19:45 - 11:59PM
Klaverjassen

*RECORD AANTAL DEELNEMERS
*SUPER TOFFE ACTIVITEITEN*

Zoals elk jaar begon de zomervakantie voor de kinderen van de Benthuizer Tennisclub met de

BTC KIDS TENNIS3DAAGSE!

Dit jaar hadden zich 29 enthousiaste BTC kids, een recordaantal!!!, opgegeven om 3 dagen lang op en buiten de tennisbaan zich enorm te gaan vermaken.

Onder zeer zonnige weersomstandigheden begonnen dinsdag onze BTCertjes, de jongste van 7 jaar, met een tripje naar Rijswijk om bij “La Playa” Padel en Beachtennis te gaan spelen.
Dit was het verzoek van een aantal meiden, die dit vorig jaar ook hadden gedaan. Een hit zoals bleek, iedereen pakte het “Paddelen en Beachtennis” goed op en er werden al snel leuke rally's en partijen gespeeld.
Bij terugkomst op ons tennispark stond de lunch al klaar en nadat iedereen weer energie had werd er op de tennisbanen een tenniscircuit gehouden.
De tennis skills van de kids werden mede vergroot door o.a. tegen het ballenkanon te “spelen”.

De volgende ochtend stond er een zeer spannende activiteit op het programma.
We gingen naar Bergschenhoek waar de kinderen  bij “Ski & Skate Centrum” op rubberen banden “Down Hill” gingen in de X-treme Tubing met waanzinnige bochten en snelheid en in de “Splash” waar iedereen een nat pak haalde! Wat niet zo erg was met het mooie weer.
Na de lunch gingen de kinderen de baan op om zich in diverse spelsituaties voor te bereiden op het afsluitende toernooi de volgende dag.
Speciaal tijdens dit spelcircuit was dat de servicesnelheid van de kinderen werd gemeten!
Voor Femke en Ivan was er een beker voor de snelste service!!!

Als warming-up op de 3e dag hadden we een bezoekje aan Jump XL gepland waar we op de fiets naar toe gingen. De BTC kids konden zich daar naar harte lust uitleven op de vele trampolines!
Na de lunch stond er een slottoernooi op het programma.
Iedereen was naar leeftijd en niveau ingedeeld zodat er vele leuke partijen werden gespeeld.
Na afloop kregen de nummers 1,2 en 3 van elke poule een “tennis”beeldje en was er voor iedereen  als herinnering een medaille aan de BTC KIDS TENNIS3DAAGSE 2018!

En zoals Femke het gevoel van vele BTC kids omschreef:  “Dat de laatste Tennis3daagse altijd de leukste is!”
Dat vinden we als organisatie en als club natuurlijk ook!
Meer foto's vind je in het fotoalbum.

Maar we konden dit natuurlijk niet alleen... zo willen we alle chauffeurs, begeleiders, keukenstaf en natuurlijk onze BTC KIDS bedanken voor jullie geweldige inzet om de BTC KIDS TENNIS3DAAGSE 2018! tot een groot succes te maken!!!

En tijdens deze Tennis3daagse kregen we al weer een suggestie voor volgend jaar....en daar gaan we natuurlijk graag op in!, en we zijn er al geweest.....