Algemeen

De clubhuiscommissie voorziet leden vóór en na het spelen van een natje en een droogje.
Dat kunnen de commissieleden niet alleen, daarom draaien seniorleden 3 keer per seizoen een bardienst (verplicht).
In het clubhuis achter de bar ligt een map waarin alle informatie over de bardienst is terug te vinden.
Jaarlijks, vanaf ongeveer half februari, kunt u zelf uw bardiensten inplannen via een geautomatiseerd systeem; KNLTB Dienstenplanner.

Ter herinnering aan uw bardiensten krijgt u 1 week en 1 dag vóór de door uzelf gekozen bardienst een email.
Achter de bar ligt een logboek, waarin u na afloop van de bardienst, uw handtekening zet. 
Het niet vervullen van een bardienst, zonder geldige reden wordt beboet met €35.

Inschrijven op bardiensten

Hiertoe gaat u als volgt te werk: u gaat naar de webpagina van mijn.knltb.club en log in onder gebruikmaking van uw KNLTB bondsnummer en wachtwoord. De inloggegevens zijn in uw bezit.
Eventueel kan u via wachtwoord vergeten, een nieuw wachtwoord instellen of anders via een mail aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een nieuwe uitnodiging vragen.

Als u ingelogd bent, kiest u voor “Bardienst” en dan krijgt u het bardiensttrooster te zien. Dit op maandbasis gebouwde overzicht bevat bardiensten. Groene bardiensten zijn vrij, witte bardiensten zijn volgeboekt. U zoekt een groene bardienst, die u uitkomt, klikt daarop. Er verschijnt een venster met detailinformatie over de betreffende bardienst. Wilt u deze bardienst definitief maken, druk dan op de blauwe knop “Inplannen”. Er komt nu een popup venster ter bevestiging. Vervolgens doet u hetzelfde voor de volgende bardiensten.

Wijzigen van bardiensten

Het is mogelijk om via de website en via de APP de bardienst te wijzigen en opnieuw te plannen

NB Mocht één en ander niet lukken dan kunt u voor telefonische ondersteuning bellen met Marianne Rusch / Wouter van der Garde  (079) 3319109 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.