Wil je een betaalde bardienstvrijwilliger worden? Kunnen andere leden jou bellen als zij zelf hun bardienst niet willen/kunnen doen?

Daaraan verbinden we wel wat voorwaarden. We zetten namelijk het liefst mensen in die graag en met plezier een goede gastvrouw/gastheer willen zijn. Uiteraard beschik je over het IVA certificaat, weet je hoe alles werkt achter de bar(of ben je bereid dit te willen leren) en vind je het leuk om het gezellig te maken.

Geef je dan op met naam, email en telefoonnummer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je naam komt dan in een lijst, zonder email en telefoonnummer, op de website te staan zodat leden je via de ClubAPP kunnen benaderen.

Je verdient dan € 25,-- per dienst. Dit geld betaalt de inhuurder (diegene die de bardienst niet kan/wil doen) rechtstreeks aan de vervanger. De clubhuis commissie neemt geen enkele verantwoordelijkheid op zich voor de financiële afhandeling.

Voor de juiste administratie zal dit in het logboek direct moeten worden vastgelegd bij de bardienst van de inhuurder op de bewuste datum.

Alternatief in plaats van bardienst

In plaats van bardienst kan je je ook nuttig maken voor de vereniging door alternatieve diensten te vervullen b.v.  schoonmaken van het clubhuis 2x per jaar. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.