Het bardienstprogramma is omgezet van JIBA naar mijn.knltb.club-programma. Vanaf heden kan u zich voor het eerste gedeelte van het bardienstrooster inschrijven.

We zoeken nog leden die bardiensten willen draaien op zondag 1 april (Herenonderlingen en Bloembollentoernooi) en voor de weekenden, vooral zaterdagen tot en met 5/7 tbv competitie.

Hiertoe gaat u als volgt te werk: u gaat naar de webpagina van mijn.knltb.club (https://mijn.knltb.club/clubs) en logt in onder gebruikmaking van uw knltb bondsnummer en wachtwoord. De inloggegevens zijn in uw bezit.

Als u ingelogd bent, kiest u voor “Bardienst” en dan krijgt u het bardiensttrooster te zien. Dit op maandbasis gebouwde overzicht bevat bardiensten. Groene bardiensten zijn vrij, witte bardiensten zijn volgeboekt. U zoekt een groene bardienst, die u uitkomt, klikt daarop. Er verschijnt een venster met detailinformatie over de betreffende bardienst. Wilt u deze bardienst definitief maken, druk dan op de blauwe knop “Inplannen”. Er komt nu een popup venster ter bevestiging. Vervolgens doet u hetzelfde voor de volgende bardiensten.

Lees ook het artikel "Wat is bardienst" en uitleg over KNLTB Club website en app.

Wijzigen van bardiensten

Met deze nieuwe applicatie is het (nog) niet mogelijk om gekozen bardiensten te wijzigen. Eenmaal gekozen diensten blijven definitief. In voorkomende gevallen zal u zelf moeten ruilen met een ander lid en afspraken maken.

In april wordt de mogelijkheid geboden om u in te schrijven voor het tweede gedeelte van het tennisseizoen.

NB Mocht één en ander niet lukken dan kunt u voor telefonische ondersteuning bellen met Marianne Rusch / Wouter van der Garde  (079) 3319109 of mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.