Vanaf 1 februari tot 1 april kan u zich voor het bardienstrooster inschrijven via de mijn.knltb.club en via de APP.
Het hele jaar is opengesteld. Interessante bardiensten zijn ; Vermeulen Open Bentlanden, clubkampioenschappen, competitiedagen etc. Kijk in jaarkalender op de BTC website voor de geplande activiteiten

Hiertoe gaat u als volgt te werk: u gaat naar de webpagina van mijn.knltb.club of APP en log in onder gebruikmaking van uw KNLTB bondsnummer en wachtwoord. De inloggegevens zijn in uw bezit.

Als u ingelogd bent, kiest u voor “Bardienst” en dan krijgt u het bardienstrooster te zien. Dit op maandbasis gebouwde overzicht bevat bardiensten. Groene bardiensten zijn vrij, witte bardiensten zijn volgeboekt. U zoekt een groene bardienst, die u uitkomt, klikt daarop. Er verschijnt een venster met detailinformatie over de betreffende bardienst. Wilt u deze bardienst definitief maken, druk dan op de blauwe knop “Inplannen”. Er komt nu een popup venster ter bevestiging. Vervolgens doet u hetzelfde voor de volgende bardiensten.

Lees ook het artikel "Wat is bardienst" en uitleg over KNLTB Club website en app.

Let OP: Bij het niet nakomen van de inschrijving bardienst voor 1 april wordt een boete opgelegd van €25,-- per bardienst. Zorg er dus voor dat je je bardienst tijdig invult.

Wijzigen van bardiensten

Helaas is het nog niet mogelijk om via de website en via de APP de bardienst te wijzigen en opnieuw te plannen. Wanneer je 3 bardiensten hebt gepland en je wil 1 van de drie veranderen, kan dat op de volgende wijze:

  1. Plan een vierde bardienst in. (je hebt aan je verplichtingen voldaan met 3 bardienst (9 punten) dus kan je daarna 1 bardienst van jezelf verwijderen)
  2. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij verwijderen de bardienst die je verkeerd hebt gepland (Er zijn dus nog steeds drie bardiensten voor je).
  3. Bovenstaande moet wel gebeuren in ieder geval 14 dagen voor de te verwijderen bardienst.
  4. Wanneer het binnen 14 dagen is, moet je zelf voor een vervanger zorgen.

NB Mocht één en ander niet lukken dan kunt u voor telefonische ondersteuning bellen met Marianne Rusch / Wouter van der Garde (079) 3319109 of mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.