Na mooie spannende finales op zondag zijn de kampioenen van de clubkampioenschappen 2018 bekend. Het was een warm en zeer zonnig weekend en gelukkig met een verkoelend windje. Het terras zat vol met toeschouwers die tijdens de laatste finales werden getrakteerd op een saté van de organisatie.

De winnaars:

  • Heren enkel: Alex Reumer 
  • Dames Dubbel: Marianne Rusch en Carla Schouman 
  • Heren Dubbel: Ed van Koningsbruggen en Michel Roozendaal 
  • Gemengd Dubbel: Linda Jans en Erik Vogels 

De wedstrijden met uitslagen staan op www.toernooi.nl gepubliceerd.

Het was een gezellig toernooi en hebben dit met veel plezier georganiseerd. We hopen dat jullie ook genoten hebben van de wedstrijden. We willen alle deelnemers, en vrijwilligers, met name belteam Arthur en Rogier, enorm bedanken voor hun bijdrage in tijd. Natuurlijk bedanken we ook onze sponsor Allard Schaap Tennisschool voor de prijzen.
We roepen alle deelnemers van dit jaar op, om volgend jaar een nieuwe deelnemer te vinden en deel te laten nemen dan verdubbelen we het aantal. Volgend jaar zullen Arthur Peeman en Rogier Julien de clubkampioenschappen organiseren onder onze begeleiding.

Alle foto's staan in het fotoalbum.

We nodigen iedereen van harte uit om mee te gaan doen met de Vermeulen Open Bentlanden van zaterdag 11 augustus tot en met zondag 19 augustus of de 50+ overdag van 13 augustus t/m 17 augustus.

De TC

Jaap, Peter, Alex en Mike

Sponsor

Tennischool

Allard Schaap Tennis Service