Op zaterdag 23 en zondag 24 maart openen we het nieuwe tennisseizoen met 2 bloembol-toernooien.

Op zaterdag 23 maart spelen we het jeugdbloemboltoernooi. Dit toernooi is alleen voor de jeugd.
Het toernooi is een dubbeltoernooi. Een dubbel/duo mag uit 2 meisjes, 2 jongens of een meisje en een jongen bestaan. Minimaal 1 persoon van het duo moet lid zijn van BTC. Je mag maximaal in 2 duo’s spelen.

Op zondag 24 maart spelen we het traditionele bloemboltoernooi voor alle leeftijden. Deze dag kunnen de duo’s vrij worden samengesteld, denk hierbij aan senior-senior, junior-senior, junior-junior, ouder-kind, echtparen, vrienden enz. Alles is in principe mogelijk, zolang één van de twee maar lid is van BTC. De poules worden samengesteld uit duo’s met ongeveer gelijke speelsterkte. Het is daarom wel van belang dat u bij uw inschrijving van beide spelers de speelsterkte aangeeft. ook deze dag geldt dat je in maximaal 2 duo’s mag spelen. Voor beide dagen geldt dat als je in 2 duo’s speelt, dat je de volledige middag beschikbaar moet zijn.

Datum en tijd:

  • zaterdag 23 maart 2019 van 12.00 uur tot 17.00 uur
  • zondag 24 maart 2019 van 13.00 uur tot 18.00 uur

Inschrijven, voor 18 maart 2019, via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van beide namen, leeftijden en speelsterktes. Deelname kost € 2,50 per duo. De totale opbrengst komt ten goede aan Spieren voor Spieren.