Beste BTC-er,

Tennis is meer dan alleen les volgen. Je wordt pas echt goed door regelmatig te spelen tegen leeftijdsgenootjes. Sommige van jullie doen dit al door mee te spelen in de competitie, maar dat is niet voor iedereen plek. Voor alle jeugdleden hebben we in samenwerking met TV Seghwaert een leuke activiteit georganiseerd. Elke maand spelen BTC en Seghwaert samen wedstrijdjes. Tussen de wedstrijdjes door zal er tijd zijn om nieuwe tennismaatjes te ontmoeten met een hapje en een drankje of tijdens het spelen van een spelletje.

We trappen af op zaterdag 9 november van 18:00 uur tot 21:00 uur voor Oranje/Groen/Geel. Er wordt die dag op beide parken gespeeld.

  • De rest van het jaar is de indeling als volgt:
  • Zaterdag 24 november 14:00 uur – 16:00 uur Oranje bij TV Seghwaert
  • Zondag 25 november 14:00 uur – 17:00 uur Groen/Geel bij BTC
  • Zaterdag 14 december 18:00 uur – 21:00 uur Groen/Geel bij TV Seghwaert
  • Zondag 15 december 14:00 uur – 17:00 uur Oranje bij BTC

Dus kom gezellig tennissen en geef je op, ook als je niet alle dagen kan. Geef je op via Allard Schaap: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Komende week worden er ook inschrijfbriefjes uitgedeeld.

Verder willen we ouders vragen de kinderen te helpen bij deze activiteit. Denk hierbij meefietsen van en naar TV Seghwaert, helpen met hapjes en drankjes bij BTC, barbezetting bij BTC e.d..

Heel veel speel plezier.

JC