Dit jaar kan er weer meegedaan worden aan een Jeugd/Senior, enkel, Mix of dubbel ladder. We gaan vanaf 1 juli, na de clubkampioenschappen, beginnen met de ladders en deze zullen lopen tot maart 2019. 
De junior/senior ladder gaat ook door en in het verlengde van de ladder van de jeugdcommissie, zodat de junior spelers die overgegaan zijn naar de senioren samen met vader/moeder kunnen spelen tegen leeftijdgenoten. De junior moet 14 jaar of ouder zijn tot max 23 jaar.
Als er genoeg Heren en Dames dubbels zijn dan bekijken of we de Dubbel ladder gaan splitsen.
Voor de enkel ladder is er ook een whatsapp groep om te stimuleren om spontaan af te spreken. Je kan je zelf toevoegen door mobiel telefoonnummer te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De uiterste datum inschrijfdatum is vrijdag 13 juli, waarna de ladder volgorde bepaald gaat worden. Inschrijven na deze datum betekent onderaan beginnen.

Wie gaan de winnaars van afgelopen jaar verslaan:
  • Enkel ladder: Marius Alberts
  • Mix Ladder: Geraldine Semeleer en Archi Volborth
  • Dubbel Ladder: Erik Bijl en Eugene Witjes

Dit jaar hanteren we de piramide, we hopen hiermee dat we meer mogelijkheden creëren om tegenstanders uit te dagen en dus meer te tennissen. De opbouw is als volgt:

        1        
    2 3 4 5 6    
  7 8 9 10 11 12 13  
14 15 16 17 18 19 20 21 22

 

De bedoeling is dat een team 1 niveau boven of op hetzelfde niveau mag uitdagen, samen met de tegenstanders de wedstrijd plant, baan reserveert en de uitslag aan de organisatie doorgeeft. De laddercompetitie betekent dus veel zelfstandigheid en initiatief van de deelnemers.
De regels kan je lezen in het artikel: Uitleg laddercompetitie. Als je bovenaan de ladder staat of je wilt veel spelen dan mag je natuurlijk ook zelf initiatief nemen en teams onder je uitdagen.
Als een team niet gespeeld heeft in 1 maand dan zakt op de ranglijst t.o.v. al degenen die wel gespeeld hebben.

Aan het begin van de laddercompetitie zullen we een ladderavond organiseren op vrijdag 27/7. We zullen dan een uitleg geven over de laddercompetitie en kunnen teams of individuen zich nog inschrijven. We organiseren dan dat de eerste wedstrijden worden gespeeld.

De laatste vrijdagavond van de maand zal de vaste ladder avond worden. Kijk in de jaarkalender wanneer deze gepland zin. Er wordt dan georganiseerd dat het clubhuis geopend is voor een hapje en een drankje en worden de wedstrijden door de organisatie gepland.

Je kan je als Enkel, Mix en/of Dubbel team inschrijven. Als je geen partner hebt, dan zal de organisatie leden zonder partner aan elkaar voorstellen om teams te maken.
We gaan ervan uit dat de Jeugd/senior, Enkel, Mix en Dubbel teams van vorig jaar doorgaan met de ladder. Wil je stoppen of met een andere partner spelen, geef dat dan door aan de organisatie.

Aanmelden kan door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de volgende gegevens: namen, telefoonnummers, emailaddressen en (team)foto.

De inschrijvingen voor de ladder staan gepubliceerd in Jeugd/Senior ladder, Enkel ladderDubbel ladder en Mix ladder. De deelnemers zullen nog worden ingedeeld conform de regels.

We hopen dat dit weer een enorm succes gaat worden.

TC