Bestuur

Het Dagelijks Bestuur bestaande uit voorzitster, penningmeester en bestuursecretaris vormt in combinatie met de commissievoorzitters het “Bestuur”.

Het Bestuur bestaat uit 7 leden die stemrecht hebben binnen de bestuursvergadering.

Doordat de commissievoorzitters zitting hebben in het algemeen bestuur zijn de communicatielijnen kort en is iedereen op de hoogte van wat er speelt binnen de vereniging.

De volgende commissies zijn binnen BTC aktief:

Het Bestuur wenst u een gezellige, langdurige en sportieve tijd toe op onze tennisvereniging.

Het Bestuur behandelt de volgende onderwerpen:

Donderdag 21/2 is de jaarlijkse herhaling cursus “reanimatie/AED” weer gegeven er hebben zich 15 personen opgegeven, helaas moesten we 1 persoon teleurstellen, daar 14 personen het maximum is voor 1 cursusleidster.
Het was weer een leerzame en leuke avond en hopen indien nodig een bijdrage te kunnen geven aan het redden van een leven.

 

Download de gratis Reanimatie App

            

Held game voor jeugd

We wensen je veel plezier met het spelen van de game!

            

 

Beste leden,

Het seizoen 2019 is weer begonnen. Als CC, JC en TC zijn we al volop bezig met het organiseren van de activiteiten voor 2019 en we hebben er veel zin in. De jaarkalender met alle activiteiten is gepubliceerd op de website.

Mocht iemand nog een leuk idee hebben voor een evenement, mee wil organiseren of helpen dan horen de CC via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., JC via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en TC via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dat heel graag.

We wensen iedereen een sportief 2019.

Namens de CC, JC en TC

Marianne Rusch - Voorzitster Clubhuis
Manfred Rothfusz - Voorzitter JC
Mike Reumer - Voorzitter TC

Subcategorieën