Bestuur

Het Dagelijks Bestuur bestaande uit voorzitter, penningmeester en secretaris vormt in combinatie met de commissievoorzitters het “Bestuur”.

Het Bestuur bestaat uit 7 leden die stemrecht hebben binnen de bestuursvergadering.

Doordat de commissievoorzitters zitting hebben in het algemeen bestuur zijn de communicatielijnen kort en is iedereen op de hoogte van wat er speelt binnen de vereniging.

De volgende commissies zijn binnen BTC actief:

Het Bestuur wenst u een gezellige, langdurige en sportieve tijd toe op onze tennisvereniging.

Het Bestuur behandelt de volgende onderwerpen:

Beste allen,

De renovatie gaat naar wens. Vorige week is het aanleggen van de drainage afgerond door aannemingsbedrijf van der Meer. De foto's staan hieronder

De werkgroep
Aad, Johan, André en Joost

 

Als TC zijn we verheugd dat Fedor Volborth en Ron van der Velden zich hebben aangemeld als vrijwilligers om de competitie bij BTC voor de komende jaren te organiseren. Dankzij hen verdelen we het werk van de TC weer over meer vrijwilligers. Zonder vrijwilligers kunnen we als vereniging niet bestaan.

Jaap van der Heijden had aangegeven zijn functie als VCL (verenigingscompetitieleider) te willen gaan stoppen en dat graag goed en op tijd over te dragen. 
Dit jaar gaat Jaap zijn functie overdragen aan Fedor en Ron en zorgen dat zij ook door de KNLTB worden gecertificeerd. De competitieteams zijn inmiddels ingeschreven voor de voorjaarscompetitie. We willen Jaap bedanken voor zijn jarenlange inzet als VCL.

Jaap blijft als gewaardeerde TC lid aan om de senior plus events (50+ dag/weekendtoernooien) en 50+ Open Bentlanden te organiseren en te helpen bij alle activiteiten die de TC organiseert.

Hartelijk dank Fedor, Ron en Jaap en veel plezier met de overdracht.

TC

Beste allen,

De klus, het geen wat gepland stond voor de vrijwilligers, is geklaard!
Veel vrijwilligers helpen en maken het werk ligt en de kosten lager.
🤔Als de planning van de aannemers ook zo voorspoedig loopt kunnen we 1 maart tennissen op deze banen😉
Wij houden jullie op hoogte van de werkzaamheden via de nieuwsbrief van de club en in het clubhuis hangt de planning van alle activiteiten.

Graag willen we C. Qualm verhuur en aannemingsbedrijf in Benthuizen enorm bedanken voor het gebruik van het kraantje!

Allen die meegeholpen enorm bedankt, fijne feestdagen en een goede jaarwisseling🍻

De werkgroep
Aad, Johan, André en Joost

Kampioenen en Runner-ups van de clubkampioenschappen bij de senioren konden dit jaar als extra beloning voor hun prestatie een uur trainen met het ballenkanon!
Het enthousiasme en fanatisme van Trudie, Marleen, Hetty, Petra, Sharida en haar 2 zussen en niet te vergeten Lauris en Erik spatte er vanaf.

Dat moet zeker voor de clubkampioenschappen van volgend jaar een stimulans zijn om weer mee te doen!

Beste leden,

Screenshot ImageWe hebben deze herfst samen met de KNLTB een nieuw wedstrijdaanbod opgezet: KNLTB 'Poultje'. Dit is een vriendschappelijke competitie (niet voor KNLTB rating) waarin je tegen spelers van andere verenigingen uit de buurt speelt, op tijden die jou uitkomen. Benthuizer TennisClub werkt daarvoor samen met de Zoetermeerse clubs: TV Seghwaert, ALTV, SV Leidschenveen en TV Buytenwegh.
De clubs uit Alphen proberen we ook erbij te betrekken.

De 1e ronde van KNLTB Poultje is in volle gang en er worden leuke vriendschappelijke wedstrijden gespeeld. Je kunt je nu opgeven voor de 2e ronde (1 februari t/m 31 maart)!

Alle senioren kunnen dus meedoen, ongeacht je speelsterkte of wedstrijdervaring. Dit is de ideale manier om met nieuwe mensen te spelen, maar wel lekker in de buurt.
Als het succesvol is dan zal het ook worden uitgebreid naar de jeugd.

Hoe werkt het?

  • Je komt in een poultje met 4 tegenstanders van jouw niveau
  • Je hebt 10 weken om jouw 4 wedstrijden te spelen
  • Wedstrijden worden ingepland, maar kunnen in onderling overleg verplaatst worden. Je speelt dus wanneer jij tijd hebt
  • Lees meer via: knltb.nl/scala

De 2e ronde loopt van 1 februari t/m 31 maart en de inschrijving is nu geopend en loopt tot 31 januari. De 2e ronde is ook gratis!
In de toekomst zal de bijdrage 5 euro worden per ronde per speler.

Hoe geef ik me op voor het KNLTB Poultje Zoetermeer (1e ronde nu gratis)?

  • Download de Scala Sports app (link: iOS of Android)
  • Registreer je zelf en geef als club op "Benthuizer TennisClub (BTC)" en plaats "Benthuizen".
  • Ga naar Competities
  • Zoek naar 'KNLTB Poultje Zoetermeer' 
  • Selecteer de poule van jouw regio (singel en dubbel mogelijk)
  • LET OP: Bij dubbel, geef aan wie je dubbelpartner is (hij/zij moet ook de Scala app hebben)

Op de startdatum (1 november) zie je in de app tegen wie je speelt en kan je wedstrijden gaan plannen. Als je thuis speelt bij BTC dan kan je een baan laten reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (let op gewijzigd!)

De organisatie loopt via Scala Sports, die samenwerken met de KNLTB om meer mensen meer te laten spelen. Voor vragen kun je altijd terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met sportieve groet,

TC

Beste tennisvrienden.

Afgelopen voorjaar heeft er een team heren meegedaan aan de (toen nog 55+) KNLTB Zomer 50+ Leiden competitie die op donderdagmiddag gespeeld werd. Dit was enorm gezellig en resulteerde aan het eind ook nog eens in een mooie afsluiting door het eindtoernooi te winnen. Gelukkig willen de meeste heren weer mee doen het komende voorjaar. Nu wil ik graag weten wie er misschien van
jullie heren nog meer mee willen doen zodat we misschien wel 2 of zelfs 3 teams kunnen opgeven.

Dus meld je aan via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ik zal dan in overleg met jullie de team(s) samenstellen en dit doorgeven aan de TC voor inschrijving. Maar wees snel want de inschrijving sluit
op 5 december a.s.

De speeldata 2020 is: Donderdagmiddag 2, 9, 16 en 23 april, 7, 14, 28 mei, 4, 11, 18 juni
Inhaaldata: donderdag 25 juni en 2 juli

Ik zie graag jullie belangstelling tegemoet.

Alex Bieshaar

Subcategorieën