Bestuur

Het Dagelijks Bestuur bestaande uit voorzitter, penningmeester en secretaris vormt in combinatie met de commissievoorzitters het “Bestuur”.

Het Bestuur bestaat uit 7 leden die stemrecht hebben binnen de bestuursvergadering.

Doordat de commissievoorzitters zitting hebben in het algemeen bestuur zijn de communicatielijnen kort en is iedereen op de hoogte van wat er speelt binnen de vereniging.

De volgende commissies zijn binnen BTC actief:

Het Bestuur wenst u een gezellige, langdurige en sportieve tijd toe op onze tennisvereniging.

Het Bestuur behandelt de volgende onderwerpen:

Aan alle leden,

Gevraagd; vrijwilligers t.b.v. renovatie tennisbanen 3 en 4.

Werkzaamheden:

 • Verwijderen en ophangen winddoeken.
 • Verwijderen tennis-netten en palen, scoreborden, ed.
 • Opnemen en in depot zetten bestrating.
 • Verwijderen hekwerken.
 • Snoeien beplanting rondom tbv werkzaamheden.

Uitvoeringsdata: 20, 21, 23, 24, 27 en 28 december 2019.

Gevraagd: goede zin en aangeven welk gereedschap je heb!!

Benodigd: kniptangen, boomzagen/ kettingzaag, slijptollen, snoeischaren, werkhandschoenen.

Aangeven: welke data je wil/kan helpen. Door de werkgroep word je ingedeeld.

Opgeven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  voor 1 december 2019(ook voor eventuele vragen)

De werkgroep.

Aad, Andre, Johan en Joost

Beste Jeugdleden,

Benthuizer TennisClub wil graag dat de jeugdleden meer aan spelen komen met leeftijdsgenoten en niet alleen op de club maar ook daarbuiten.
Als BTC hebben we al een goede relatie met TV Seghwaert en dit jaar hebben we afgesproken om meer te gaan samenwerken. 
Vanaf november willen we samen met TV Seghwaert voor Oranje, Groen en Geel jeugd wedstrijden tegen elkaar gaan spelen met er omheen leuke activiteiten. Dit idee wordt nu uitgewerkt en zal binnen kort aan de jeugdleden van beide verenigingen worden gecommuniceerd. Dus hou de mail, website en de app in de gaten. 
We willen graag dat alle jeugdleden mee gaan doen!

Om leuke activiteiten voor de jeugd te organiseren zijn we wel nog dringend op zoek naar (groot)ouders of leden die willen begeleiden, bardienst willen draaien of activiteiten willen organiseren. Geef je op middels een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Alle ideeën zijn van harte welkom via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voorlopig zijn dit de data van de 3 ronden:

 • 1e ronde:
  • Zaterdag 9 november 18:00-21:00 Groen/Geel bij TV Seghwaert
  • Zondag 10 november 14:00-16:00 Oranje bij BTC.
 • 2e ronde:
  • Zaterdag 24 november 14:00-16:00 Oranje bij TV Seghwaert
  • Zondag 25 november 14:00-17:00 Groen/Geel bij BTC
 • 3e ronde:
  • Zaterdag 14 december 18:00-21:00 Groen/Geel bij TV Seghwaert
  • Zondag 15 december  14:00-17:00 Oranje bij BTC

Na deze 3 ronden evalueren TV Seghwaert en wij hoe het is gegaan en maken we vervolgafspraken over meer ronden in maanden januari, februari en maart en of we ook andere verenigingen in de buurt zullen uitnodigen om mee te doen. Er zijn al aanvragen gedaan door andere verenigingen!

We hopen dat jullie heel veel tennisplezier zullen beleven en leuke sportieve wedstrijden spelen.

JC

Beste leden,

Er is hard gewerkt door Lisa aan de KNLTB Club ledenadministratie en de APP. Het is stabieler geworden en er is sinds kort ook het actuele baanoverzicht toegevoegd. Je kan dit vinden in het 1e scherm helemaal onderaan:

Ook op de website is de actuele baanoverzicht terug, zie Actueel baanoverzicht.

 

Er worden bij Benthuizer TennisClub regelmatig spullen gevonden zonder dat deze eigenaar in de buurt is. Deze gevonden spullen worden in de gang op hangen of geplaatst.
We hopen dat deze weer snel terecht komen bij de eigenaar.

Tijdens de Vermeulen Open Bentlanden werd in het bijzijn van de heer Dick Dusoswa, voorzitter van de Stichting Sport en Cultuur Benthuizen, de Led verlichting op het tennispark van BTC officieel in gebruik genomen. Samen met Aad Arens, voorzitter BTC werd de baanverlichting door een druk op de knop ingeschakeld.
De aanleg van de led verlichting werd mogelijk gemaakt door een substantiële bijdrage van de Stichting Sport en Cultuur Benthuizen.
Met deze led verlichting heeft de tennisvereniging een belangrijke stap gezet in de verduurzaming van het tennispark.

De enquête over de renovatie van de banen 3 en 4 is alweer even geleden. De uitgebrachte stemmen moesten gecontroleerd worden op geldigheid, vandaar dat de uitslag even op zich heeft laten wachten.

Er zijn 62 stemmen uitgebracht, waarvan 2 stemmen dubbel waren zodat er uiteindelijk 60 geldige stemmen zijn uitgebracht.

Met 59 stemmen voor en 1 stem tegen is het voorstel voor de renovatie aangenomen, temeer daar niet-stemmers geacht werden akkoord te gaan met het voorstel.

Begin januari 2020 wordt een start gemaakt met de eerste werkzaamheden. Over de voortgang houden wij jullie uiteraard op de hoogte.

Het bestuur

Subcategorieën