Bestuur

Het Dagelijks Bestuur bestaande uit voorzitter, penningmeester en secretaris vormt in combinatie met de commissievoorzitters het “Bestuur”.

Het Bestuur bestaat uit 7 leden die stemrecht hebben binnen de bestuursvergadering.

Doordat de commissievoorzitters zitting hebben in het algemeen bestuur zijn de communicatielijnen kort en is iedereen op de hoogte van wat er speelt binnen de vereniging.

De volgende commissies zijn binnen BTC actief:

Het Bestuur wenst u een gezellige, langdurige en sportieve tijd toe op onze tennisvereniging.

Het Bestuur behandelt de volgende onderwerpen:

Het tweede filmpje is gepubliceerd en heb ik naar veel jeugd- en seniorleden gestuurd om ieder een hart onder de riem te steken vanwege de Corona crisis.

Het vrij tennissen, competitie spelen en het volgen van mijn lessen liggen op dit moment jammer genoeg stil.
Belangrijk is dat je je conditie en balgevoel op peil houdt!
Probeer dagelijks in beweging te blijven, natuurlijk :) het liefst met een tennis work-out zoals in het filmpje!

Op mijn filmpje kreeg ik veel leuke reacties van jullie!
Super Gaaf!
Een aantal van jullie hebben al een tennis work-out gedaan en deze heb ik erbij gezet!
Voor alle filmpjes heb ik een playlist gemaakt.

De komende tijd zal ik leuke tennis tips op Whatsapp zetten. Volg ons ook op Instagram, Facebook of Youtube. Daar komen de nieuwe filmpjes eerst.

Ben je geïnteresseerd, stuur mij dan een berichtje (06-42887445) en dan voeg ik je toe.

Samen slaan we ons er doorheen!

Allard

 

Beste leden,

De periode van maatregelen tegen Corona virus is verlengd door de overheid en KNLTB tot en met dinsdag 28 april. Tot die tijd gaan alle activiteiten die Benthuizer TennisClub waren gepland, niet door. Het onderling vrij spelen is niet meer toegestaan en ook de tennislessen bij Allard Schaap Tennis School gaan niet door.
De Kia Tenniskids competitie (Rode, Oranje en Groene competitie) en de voorjaarscompetitie zijn uitgesteld tot 1 mei. De KNLTB zal na 21 april besluiten wat er gaan gebeuren met de voorjaarscompetitie.

Meer informatie van de KNLTB is te vinden op hun website.

We vragen uw begrip dat u geen gebruik maakt van onze tennisbanen. We hopen dat alle maatregelen helpen om op korte termijn Corona vrij te zijn.

We houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen bij BTC.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur en namens Allard Schaap

Zie voor meer informatie en artikelen:

Als voorbereiding voor het komende competitie seizoen leek het de Jeugdcommissie een goed idee om de clubkampioenschappen in maart te organiseren.
Door veel partijen te spelen komen jullie lekker in je “tennis”ritme!

De clubkampioenschappen worden gehouden van zaterdag 7 t/m zondag 22 maart 2020.

Je kan je opgeven via www.toernooi.nl CK Jeugd 2020 tot en met woensdag 4 maart 2020 23:59!

Donderdag 20/2 is de jaarlijkse herhaling cursus “reanimatie/AED” weer gegeven. Er hadden zich 12 personen opgegeven, maar helaas waren 2 afwezig.
Het was weer een leerzame en leuke avond en hopen indien nodig een bijdrage te kunnen geven aan het redden van een leven.

Download de gratis Reanimatie App

            

Held game voor jeugd

We wensen je veel plezier met het spelen van de game!

            

 

Beste allen,

Een update van de renovatie baan 3 & 4 bij Benthuizer TennisClub: Het hekwerk is geplaatst, de naden gekit en kunstgrasmat aangelegd en ingestrooid met 35ton zand. Nog een paar werkzaamheden en dan zijn we klaar: afwerken hekwerk, plaatsen speelnetten en dan de eindkeuring.
 
De nieuwe foto's staan hieronder.

De werkgroep
Aad, Johan, André en Joost

Als TC zijn we verheugd dat Fedor Volborth en Ron van der Velden zich hebben aangemeld als vrijwilligers om de competitie bij BTC voor de komende jaren te organiseren. Dankzij hen verdelen we het werk van de TC weer over meer vrijwilligers. Zonder vrijwilligers kunnen we als vereniging niet bestaan.

Jaap van der Heijden had aangegeven zijn functie als VCL (verenigingscompetitieleider) te willen gaan stoppen en dat graag goed en op tijd over te dragen. 
Dit jaar gaat Jaap zijn functie overdragen aan Fedor en Ron en zorgen dat zij ook door de KNLTB worden gecertificeerd. De competitieteams zijn inmiddels ingeschreven voor de voorjaarscompetitie. We willen Jaap bedanken voor zijn jarenlange inzet als VCL.

Jaap blijft als gewaardeerde TC lid aan om de senior plus events (50+ dag/weekendtoernooien) en 50+ Open Bentlanden te organiseren en te helpen bij alle activiteiten die de TC organiseert.

Hartelijk dank Fedor, Ron en Jaap en veel plezier met de overdracht.

TC

Subcategorieën