Bestuur

Het Dagelijks Bestuur bestaande uit voorzitter, penningmeester en secretaris vormt in combinatie met de commissievoorzitters het “Bestuur”.

Het Bestuur bestaat uit 7 leden die stemrecht hebben binnen de bestuursvergadering.

Doordat de commissievoorzitters zitting hebben in het algemeen bestuur zijn de communicatielijnen kort en is iedereen op de hoogte van wat er speelt binnen de vereniging.

De volgende commissies zijn binnen BTC actief:

Het Bestuur wenst u een gezellige, langdurige en sportieve tijd toe op onze tennisvereniging.

Het Bestuur behandelt de volgende onderwerpen:

We gaan door met het rackettrekken op iedere woensdagavond vanaf 19.00 uur! Er waren zoveel deelnemers afgelopen weken en die hadden allemaal leuke reacties. Dit willen we niet missen. Dus woensdag 9/9 is weer de 1e avond. Dus geef je op.
 
Uiteraard is het deelnemen toegankelijk voor ieder lid al vanaf een jaar of 14, dus wacht niet langer en doe gezellig mee op de woensdagavond want, deelnemen aan het racket-trekken is de manier om snel andere leden te leren kennen op onze tennisclub en daarnaast is het ook gewoon heel gezellig!  

Wil je ook graag meespelen? Geef dit door via rackettrekken@btcbenthuizen.nl met je telefoonnummer dan voegen we je toe aan de app-groep. 
Via deze groep houden we elkaar op de hoogte en kun je doorgeven of je de volgende racket-trek avond meedoet, zodat we een speelschema kunnen maken.

TC

Hallo jeugd BTCers,

Vanwege de Corona maatregelen konden er bij ons op de club, helaas maar wel begrijpelijk, geen jeugd activiteiten worden gehouden.
Gelukkig mogen we al een tijdje weer de baan op!
Op zaterdag 29 augustus 2020 willen we gaan

RACKETTREKKEN!!!

BTC kids kunnen zich opgeven om 2 middagen lekker te gaan tennissen tegen leeftijdsgenootjes van 14.00 – 17.00 uur.

JIJ DOET TOCH ZEKER OOK MEE!!!

Je kan je opgeven door, voor 24 augustus 2020, een mailtje naar ons te sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam, leeftijd, en je keuze voor welke dag(en).

We zien je weer graag op de baan!!! 

Jeugdcommissie BTC

Sandra, Jelle, Jeroen, Manfred en Allard

Ook dit jaar kunnen er polo's met het BTC logo besteld worden. 
De kleur van de polo's is donker blauw met het BTC logo in wit.

De polo's zijn € 17,50 per stuk.

Bestellen door een e-mail te sturen naar Allard: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, kledingmaat en de aantallen.

Zoals veel activiteiten en evenementen in dit “tennis”jaar, zal ook het onder de jeugd populaire BTC Kids Tennis3daagse 2020 helaas niet doorgaan.
De editie in 2021 zal in de eerste week van de zomervakantie plaatsvinden, van dinsdag 20 juli t/m donderdag 22 juli 2021.
Zet dit alvast in je agenda of telefoon.

Beste leden,

We zijn op zoek naar Tennismaatjes voor nieuwe leden. Een tennismaatje moet het nieuwe lid helpen om kennis te maken met de vereniging en andere leden, zodat hij zich seln "thuis" voelt op onze gezellige club.
Onder lees meer kan je de richtlijnen lezen van wat verwacht wordt van een tennismaatje.

Vind je het leuk om nieuwe leden te verwelkomen op ons park dan kan je je opgeven via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het bestuur

Een kennismaking met de nieuwste racket sport!

De Padelcommissie van BTC, bestaande uit Roxy Reumer, Karen van Drimmelen, Manfred Rothfusz, Joost van der Meer en Allard Schaap zijn druk bezig met de plannen om bij onze vereniging 2 Padelbanen te realiseren.

UPDATE: De vergunning is bij de Gemeente Alphen aan de Rijn ingediend.

Om het “Padellen” te promoten en de leden van BTC kennis te laten maken met de Padel sport organiseerde Karen en Allard op vrijdag 12 juni en zaterdag 13 juni j.l. 4 Padelclinics bij tennisvereniging Leeuwenberg in Den Haag.

32 BTCers hadden zich voor de clinics ingeschreven en gingen vol enthousiasme de Padelbanen op!
Na de clinics van 1 uur kwamen de BTCers bezweet, en zeer voldaan van de banen.

De reacties van de deelnemers waren na afloop zeer positief en zij hopen dat er in de nabije toekomst ook bij BTC, als aanvulling van het tennissen, Padelbanen komen.

Meer informatie over padel kan worden gevonden op https://padelgids.nl/padelgids/

Extra Padelclinics!

Ook voor onze nieuw zomerleden!

Om nog meer leden van BTC kennis te laten maken met de Padelsport organiseren Karen en Allard op vrijdagavond 28 augustus van 19.00 – 22.00 uur en op vrijdagavond 4 september van 20.00 – 22.00 uur in totaal 5 clinics van 1 uur.
Ook op zaterdagmiddag 29 augustus van 10.00 – 13.00 uur kan er voor 3 clinics  van 1 uur worden ingeschreven.

De clinics worden bij Lawn Tennis Club Leeuwenbergh in Den Haag gehouden. Padelrackets/ballen zijn aanwezig en er zijn geen kosten aan verbonden.

INSCHRIJVEN...
...door voor zondag 23 augustus 2020 een e-mail met je gegevens en je voorkeur voor een dag en tijd te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Het lijkt ons ook een goed idee om als 4-tal in te schrijven! Individueel kan natuurlijk ook.

Tot ziens!

Karen en Allard

Subcategorieën