Activiteiten

Dat was op een snikhete donderdag 23 mei de prijs van de ALV verloting voor Mirel Peeman. Gelukkig had zij Geraldine Semeleer ook gevraagd om mee te doen! 

Onder zomerse omstandigheden werden weer de basis technieken verbeterd en ingeslepen en was er zelfs nog tijd om een aantal spelsituaties te trainen. Al met al een leuke en zeer sportieve trainingssessie!!! 

Ook een uurtje met het ballenkanon trainen? Vraag het gerust aan Allard!

Gr. Allard

Gerelateerde afbeeldingSinds 17 januari 2019 is Benthuizer Tennis Club (BTC) naast de website en Facebook ook actief op Instagram. U kunt BTC volgen via https://www.instagram.com/benthuizertennis.club of via de Instagram app zoeken naar benthuizertennis.club

Net als op Facebook worden op Instagram foto’s gepost die over BTC en/of tennis gaan. Iedereen kan BTC op Instagram volgen (Instagram accounts die niet binnen het beleid van BTC passen worden geblokkeerd en kunnen BTC niet meer volgen). BTC zal haar Instagram volgers terug volgen, mits er aan één van de volgende punten wordt voldaan:

  • Het echte personen zijn en de taal voornamelijk Nederlands is

  • Het maatschappelijke accounts zijn (voorbeelden zijn goede doelen, gemeentes, scholen, kranten, hulpdiensten)

  • Sponsoren van BTC

Een Instagram account kan afgeschermd zijn. De eigenaar van dit Instagram account kan het volgverzoek van BTC weigeren of accepteren. Als het geaccepteerd is, dan is de mogelijkheid om het BTC Instagram account later weer uit de volgers verwijderen. Hier wordt BTC niet op geattendeerd!

Instagram accounts die voor iedereen zichtbaar zijn, kunnen zonder aanvraag door BTC gevolgd worden. De eigenaar van dit Instagram account kan ervoor kiezen om het BTC Instagram account te blokkeren. Hierdoor ziet BTC geen gegevens van het betreffende Instagram account meer. Bij het blokkeren wordt BTC er niet op geattendeerd dat haar Instagram account geblokkeerd wordt.

Voor meer informatie m.b.t. het afschermen van het Instagram account, het blokkeren van accounts en volgen / ontvolgen verwijzen wij u naar https://help.instagram.com

U kunt een schending van een foto en/of tekst op de BTC website, BTC Instagram en/of BTC Facebook rapporteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de hal van het clubhuis hebben wij een AED (Automatische Externe Defibrillator). Gelukkig is deze in de praktijk nog niet gebruikt maar om alert te kunnen reageren als dat nodig is, is het van levensbelang dat er mensen zijn die met een AED om kunnen gaan of kunnen vaststellen wat te doen!

Op 20 maart 2017 is een herhalingscursus, in het clubhuis gegeven aan veel vrijwilligers. Voor een impressie van de cursus zie de foto's in het fotoalbum.

Op zaterdag 14 januari is de nieuwjaarsreceptie geweest van de Benthuizen Tennis Club. Na het gezellige nieuwjaarstoernooi werd er in het clubhuis de beste wensen uitgedeeld en geproost op het nieuwe jaar.
Aad Arens heeft een korte nieuwjaarsspeech gehouden. Door te klikken op lees verder kunt u die geheel teruglezen, op Facebook staat volledig en hier alle foto's bekijken.
De hapjes waren uitstekend verzorgd door de barcommissie.

De jaarkalender voor 2017 is gepubliceerd op de website.

Namens het gehele bestuur wensen wij jullie een sportief 2017 en u bent van harte uitgenodigd voor de ALV op woensdag 15 februari 2017.

Aad Arens