Activiteiten

Er zijn leden die problemen hebben met het inloggen in de KNLTB Club APP. We merken ook dat het bij nieuwe leden niet altijd in 1 keer goed gaat.
Als het niet lukt lees dan het volgende artikel: Lukt het inloggen niet? Loop deze 4 stappen na. Hiermee worden veel vragen opgelost.

Lukt het helemaal niet mail dan helpt de volgende procedure:

  1. Vraag een nieuwe wachtwoord aan:
    1. Lukt dit niet, vraag dan aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een nieuw wachtwoord te mailen.
  2. Verwijder de KNLTB Club APP van de telefoon.
  3. Installeer de KNLTB Club APP opnieuw
  4. Log in met je bondsnummer!
    1. Weet je je bondsnummer niet, vraag dan deze dan aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Als dit nog niet lukt of er zijn andere vragen of problemen met de KNLTB Club APP, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We willen jullie verzoeken om geen contact op te nemen met de support-afdeling van KNLTB.Club. Deze is hoofdzakelijk bedoeld om support te leveren aan KNLTB.Club gebruikers binnen de club. 

Onze tennisvereniging bestaat dit jaar 50 jaar, BTC is op 10 september 1970 opgericht, en dat willen wij dit jaar in september met alle leden groots gaan vieren!

Zondag 5 januari j.l. zijn Sharida Imamdi, Rifka Krol, Mark Bijsterbosch, Arthur Peeman, Xander Priem en Paul Voorduin door Aad Arens in het zonnetje gezet, zij worden dit jaar ook 50 jaar!
Ook Arnold van der Zwet en Matty van Houten, leden van het eerste uur, en de twee jongste leden Femke Uitenbroek en Lars van der Meer werden ook betrokken bij de start van het jubileumjaar.
Door het spelen van enkele rallys met houten tennisrackets door onze jubilarissen werd het jubileumjaar officieel geopend!

Op donderdag 10 september 2020 zal het bestuur van BTC een receptie organiseren voor genodigden van omliggende tennisverenigingen, de K.N.L.T. B., Burgemeester en wethouders van Alphen aan de Rijn, Sportverenigingen uit Benthuizen, Sponsoren, oud bestuurs- en commissieleden BTC.

Zaterdag 12 september 2020 gaat de jubileumcommissie een feestdag organiseren voor alle leden van BTC. Blok deze datum alvast in je agenda of telefoon!
De jubileumcommissie is druk bezig met het programma voor deze dag en zal via de nieuwsbrief de leden van BTC hiervan op de hoogte gehouden.

Een populair onderdeel bij BTC zijn de ééndags toernooien waarbij er ingeschreven kan worden in diverse combinaties, (ouder/kind, 2 kinderen of 2 volwassenen) denk hierbij aan het Nieuwjaars- en aan het Snerttoernooi.
Dit gaan we ook op zaterdag 12 september organiseren, maar dan wel met houten tennisrackets!
Het is voor ons bijna niet voor te stellen maar in 1970 speelden ze met houten rackets....

Nu willen wij jullie vragen om eens te kijken op je zolder, achter luiken of in de schuur/garage of daar misschien nog een houten racket hebt liggen.
Je kan je houten racket(s) bij Allard inleveren.

Het lijkt ons ook een leuk idee om een jubileumboekje uit te brengen van “50 jaar BTC”. De commissie is druk bezig om in de archieven te kijken naar feitjes en leuke verhalen. Wij willen aan jullie vragen, en zeker de leden die al langer lid zijn van BTC, naar krantenartikelen en foto's van de geschiedenis van onze club.
Ook dit kan je aan Allard geven of mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hopen op veel houten tennisrackets (ruimt toch lekker op), krantenartikelen en foto's!

Alvast brdankt!

De jubileumcommissie 

Jubilarissen in het zonnetje gezet!

Op zondag 5 januari j.l. is ons jubileumjaar voorafgaand aan het Nieuwjaarstoernooi feestelijk geopend. Onze tennisvereniging is 50 jaar geleden, op 10 september 1970 opgericht en dat gaan we dit jaar groots vieren.

In 1970 zijn onze leden Rifka Krol, Sharida Imamdi, Mark Bijsterbosch, Paul Voorduin, Arthur Peeman en Xander Priem geboren.

De jubileumcommissie had de jubilarissen maar ook Arnold van der Zwet en Matty van Houten (leden van het eerste uur) uitgenodigd om bij de opening van het jubileumjaar aanwezig te zijn.
Ook aan de jeugd was gedacht!
De twee jongste leden van BTC, Femke Uitenbroek en Lars van der Meer waren er ook bij.

Zie foto's in ons fotoalbum.

Uit handen van Aad Arens kregen de jubilarissen, Arnold, Femke en Lars een leuk “tennis”cadeau en voor Matty was er een bloemetje.

Daarna gingen Rifka, Sharida, Mark, Paul, Arthur, Xander en Arnold de baan op, om geheel in stijl, met houten rackets een aantal rallys te slaan om zo ons jubileumjaar te openen!!!

Nieuwjaarstoernooi

Nadat er geproost was op een voor BTC bijzonder aankomend jaar ging het Nieuwjaarstoernooi van start. 16 koppels speelden onder goede weersomstandigheden leuke en spannende wedstrijdjes van 20 minuten. Tijdens de prijsuitreiking was er voor elk koppel een lekkere prijs, chocolade(melk), oliebollenmix....maar de mooiste prijs ging met Sebastiaan en Reinier Vollenga mee naar huis.

De wisselbeker mag bij Sebastiaan en Reinier een jaar op de schoorsteenmantel staan!!!
Gefeliciteerd!!!

Na het gezellige Nieuwjaarstoernooi staat op 16 februari het Snerttoernooi op de agenda!

Zet deze datum alvast in je agenda of telefoon!

Jubileumcommissie stelt zich voor....

10 SEPTEMBER 1970                BTC 50 JAAR                10 SEPTEMBER 2020

Op 10 september 1970, 50 jaar geleden werd onze tennisvereniging opgericht.

De eerste leden speelden op 2 gravelbanen, er was nog geen clubhuis, dat kwam enkele jaren later. Wat nu het materiaalhok is, was toen ons clubhuis, de Abri.
In de jaren daarna werd de vereniging uitgebreid met nog eens 2 (mateco) banen zodat we ook in de winter konden tennissen, daarna met een 5e (gravel) baan. Een ander clubhuis, verlichting op alle banen en werden de banen omgebouwd naar grasbanen.
Benthuizer tennis geschiedenis in het kort....

De jubileumcommissie, met Marianne Rush, Sandra Reumer, Femke Jochems, Marion Roozendaal, Jan Alberts, Aad Arens en Allard Schaap zijn eind vorig jaar voor het eerst samengekomen om plannen te maken om ons 50-jarig bestaan groots te gaan vieren.

SAVE THE DATE

Op donderdag 10 september 2020, de oprichtingsdag, zal het bestuur van BTC een receptie houden voor genodigden zoals sport- en tennisverenigingen, K.N.L.T.B., Gemeente Alphen aan den Rijn, sponsoren, oud bestuurders, etc.
Daarna, op zaterdag 12 september 2020 gaan we groots uitpakken met een “tennis”feest voor alle leden van BTC.

In de maandelijkse nieuwsbrieven worden jullie verder geïnformeerd over het programma van zaterdag 12 september 2020.

 Wie wil oude tennisballen voor zijn hond, sportvereniging of andere doelen?

Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef je interesse aan.

Beste leden,

Afgelopen 14 juli 2019 heeft BTC een BBQ voor iedereen georganiseerd. Overdag werd er een toernooi gespeeld en in de namiddag een BBQ voor iedereen.
De uitslag is te bekijken onder lees meer. De winnaars zijn:

  • Jeugd: Lesly Goedraad/Mike Goedraad
  • Senioren: Hans Guijken/Michel Jochems 

De opkomst van zowel het toernooi als de BBQ was goed en de sfeer was gezellig. Ik wil alle vrijwilligers langs deze weg heel hartelijk bedanken voor hun inspanning. Ik kijk, samen met de overige bestuursleden, op een zeer geslaagde dag en een leuke afsluiting van het eerste gedeelte van het seizoen terug.

Ik wens iedereen een hele leuke vakantie, en zie jullie allemaal zo rond het Vermeulen Open Bentlanden toernooi weer in goede gezondheid weer terug. Vergeet je niet in te schrijven!!

Als ik dan toch één klein verbeterpuntje naar voren mag brengen, haal deze mensen uit het bardienstrooster, want op deze manier zetten zij echt niets om. 

Meer foto's in het fotoalbum.

Namens het hele bestuur,

Aad Arens
Voorzitter BTC

Dat was op een snikhete donderdag 23 mei de prijs van de ALV verloting voor Mirel Peeman. Gelukkig had zij Geraldine Semeleer ook gevraagd om mee te doen! 

Onder zomerse omstandigheden werden weer de basis technieken verbeterd en ingeslepen en was er zelfs nog tijd om een aantal spelsituaties te trainen. Al met al een leuke en zeer sportieve trainingssessie!!! 

Ook een uurtje met het ballenkanon trainen? Vraag het gerust aan Allard!

Gr. Allard