Gerelateerde afbeeldingSinds 17 januari 2019 is Benthuizer Tennis Club (BTC) naast de website en Facebook ook actief op Instagram. U kunt BTC volgen via https://www.instagram.com/benthuizertennis.club of via de Instagram app zoeken naar benthuizertennis.club

Net als op Facebook worden op Instagram foto’s gepost die over BTC en/of tennis gaan. Iedereen kan BTC op Instagram volgen (Instagram accounts die niet binnen het beleid van BTC passen worden geblokkeerd en kunnen BTC niet meer volgen). BTC zal haar Instagram volgers terug volgen, mits er aan één van de volgende punten wordt voldaan:

  • Het echte personen zijn en de taal voornamelijk Nederlands is

  • Het maatschappelijke accounts zijn (voorbeelden zijn goede doelen, gemeentes, scholen, kranten, hulpdiensten)

  • Sponsoren van BTC

Een Instagram account kan afgeschermd zijn. De eigenaar van dit Instagram account kan het volgverzoek van BTC weigeren of accepteren. Als het geaccepteerd is, dan is de mogelijkheid om het BTC Instagram account later weer uit de volgers verwijderen. Hier wordt BTC niet op geattendeerd!

Instagram accounts die voor iedereen zichtbaar zijn, kunnen zonder aanvraag door BTC gevolgd worden. De eigenaar van dit Instagram account kan ervoor kiezen om het BTC Instagram account te blokkeren. Hierdoor ziet BTC geen gegevens van het betreffende Instagram account meer. Bij het blokkeren wordt BTC er niet op geattendeerd dat haar Instagram account geblokkeerd wordt.

Voor meer informatie m.b.t. het afschermen van het Instagram account, het blokkeren van accounts en volgen / ontvolgen verwijzen wij u naar https://help.instagram.com

U kunt een schending van een foto en/of tekst op de BTC website, BTC Instagram en/of BTC Facebook rapporteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.