Onze tennisvereniging bestaat dit jaar 50 jaar, BTC is op 10 september 1970 opgericht, en dat willen wij dit jaar in september met alle leden groots gaan vieren!

Zondag 5 januari j.l. zijn Sharida Imamdi, Rifka Krol, Mark Bijsterbosch, Arthur Peeman, Xander Priem en Paul Voorduin door Aad Arens in het zonnetje gezet, zij worden dit jaar ook 50 jaar!
Ook Arnold van der Zwet en Matty van Houten, leden van het eerste uur, en de twee jongste leden Femke Uitenbroek en Lars van der Meer werden ook betrokken bij de start van het jubileumjaar.
Door het spelen van enkele rallys met houten tennisrackets door onze jubilarissen werd het jubileumjaar officieel geopend!

Op donderdag 10 september 2020 zal het bestuur van BTC een receptie organiseren voor genodigden van omliggende tennisverenigingen, de K.N.L.T. B., Burgemeester en wethouders van Alphen aan de Rijn, Sportverenigingen uit Benthuizen, Sponsoren, oud bestuurs- en commissieleden BTC.

Zaterdag 12 september 2020 gaat de jubileumcommissie een feestdag organiseren voor alle leden van BTC. Blok deze datum alvast in je agenda of telefoon!
De jubileumcommissie is druk bezig met het programma voor deze dag en zal via de nieuwsbrief de leden van BTC hiervan op de hoogte gehouden.

Een populair onderdeel bij BTC zijn de ééndags toernooien waarbij er ingeschreven kan worden in diverse combinaties, (ouder/kind, 2 kinderen of 2 volwassenen) denk hierbij aan het Nieuwjaars- en aan het Snerttoernooi.
Dit gaan we ook op zaterdag 12 september organiseren, maar dan wel met houten tennisrackets!
Het is voor ons bijna niet voor te stellen maar in 1970 speelden ze met houten rackets....

Nu willen wij jullie vragen om eens te kijken op je zolder, achter luiken of in de schuur/garage of daar misschien nog een houten racket hebt liggen.
Je kan je houten racket(s) bij Allard inleveren.

Het lijkt ons ook een leuk idee om een jubileumboekje uit te brengen van “50 jaar BTC”. De commissie is druk bezig om in de archieven te kijken naar feitjes en leuke verhalen. Wij willen aan jullie vragen, en zeker de leden die al langer lid zijn van BTC, naar krantenartikelen en foto's van de geschiedenis van onze club.
Ook dit kan je aan Allard geven of mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hopen op veel houten tennisrackets (ruimt toch lekker op), krantenartikelen en foto's!

Alvast brdankt!

De jubileumcommissie