Bestuur

Na een periode van 5 maanden, in een lastige tijd met  een gedeeltelijke Lockdown, kunnen we nu zeggen “wat ziet het er goed uit” en zijn we zeer tevreden over het eindresultaat.

Vanaf januari hebben eerst een aantal vrijwilligers veel werk verzet en geld bespaart voor de club en ook dankzij onze grootste sponsoren, De Vermeulengroep en Aannemingsbedrijf Van Der Meer BV, zij hebben tegen een scherpe prijs hun werk naar volle tevredenheid uitgevoerd. 

ANTEA de kunstgrasmat geleverd en de keuringen door KIWA, het hekwerk is door HEXTA geleverd, Bureau B.A.S. heeft het project bestekklaar voorbereid.  

Het geheel aangevuld door het aanpassen van de bestrating en het plaatsen (ook door vrijwilligers) van nieuwe banken mede mogelijk gemaakt door sponsoring van de RABO ClubSupport

Door deze goede samenwerking en toezegging zijn we ook binnen ons budget gebleven.

Wij, de werkgroep en ook het bestuur, bedanken een ieder voor de goede samenwerking en kijken trots naar het eindresultaat.

Tennisvereniging Benthuizer TennisClub heeft deze maand de subsidie van de provincie Zuid-Holland ontvangen voor de ledverlichting van de banen. Het project bij BTC is vorig jaar in augustus gerealiseerd. We zijn de provincie erkentelijk voor de bijdrage, het verbruik van onze stroom is hierdoor al fors gedaald. Door deze besparingen hebben we de lidmaatschapsbijdrage voor de leden niet hoeven verhogen in 2020.

De provincie Zuid-Holland is met de ‘subsidieregeling lokale initiatieven energietransitie’ actief, deze kan worden verstrekt voor de realisatie van een project van een lokaal energie-initiatief, gericht op het realiseren van energiebesparing, het opwekken van duurzame warmte of duurzame energie of op een andere manier het terugdringen van de CO2-uitstoot. De hoogte van de subsidie bedraagt voor verenigingen 10% van de subsidiabele kosten.

De Benthuizer Tennisclub omarmt het initiatief van de regering om de jeugd en volwassenen die niet lid zijn van BTC ook tijdelijk voordelig te laten tennissen op onze vereniging. Daarvoor hebben we ons zomerlidmaatschap voordeliger gemaakt.

Schrijf je in via het Inschrijfformulier Mid Zomer lidmaatschap en machtigingsformulier voor het via automatische incasso betalen (bij aanmelding van een junior onder 18 jaar dienen beide formulieren ondertekend te worden door ouder/verzorger). Zie voor meer uitleg: Voorwaarden Zomer lidmaatschap.

Aan alle leden het verzoek om zoveel mogelijk reclame te maken voor dit zomer lidmaatschap

Beste leden,

Sinds 9 april is de nieuwe versie van de KNLTB Club APP in de Apple store en Google Play store te vinden. Deze zal automatisch bijgewerkt worden of je kan dit in deze stores doen.
De APP is enorm veranderd en de navigatie is verbeterd:

In mei en juni gaat BTC onderzoeken of de nieuwe module voor de laddercompetitie gebruikt kan worden en wat daarvan de extra kosten zijn. Hopelijk komt ook snel de mogelijkheid om bardiensten zelf te wijzigen.

Zie voor meer uitleg een artikel op de website.
E
en algemene handleiding van de APP kan hier gevonden worden.

We hopen dat jullie de verbetering kunnen waarderen. Als er vragen of problemen zijn, mail dan met een schermafdruk naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkgroep ICT

Beste leden van BTC,

Namens het bestuur wensen wij alle leden een sportief, gelukkig maar bovenal een gezond 2020!!

Wij hopen dat jullie allemaal veel tennisplezier op onze vereniging mogen blijven beleven, waarbij naast het sportieve ook de gezelligheid met elkaar heel belangrijk gevonden wordt.
De nieuwsjaarspeech kan onder lees meer gelezen worden.

De speech van de voorzitter Aad Arens:

Namens het Bestuur

Aad Arens Voorzitter

We willen alle Rabobank leden hartelijk danken voor hun stem op onze Benthuizer TennisClub.
Dankzij de stemmen hebben we een mooi bedrag ontvangen van de Rabobank, ad 801,13 euro.
 
Zie ook op de RaboClubsupport website.
 
Hiervoor gaan we een nieuw koffiezetapparaat en parasols voor aanschaffen.
 
Hartelijke dank Rabobank en hun leden.
 
Met vriendelijke groet,
 
Het bestuur