Bestuur

Steeds meer verenigingen gaan over van contante betaling naar pin betaling bij het afrekenen van consumpties.

Ook wij willen uitsluitend pin betalingen gaan invoeren vanwege de voordelen die dat biedt:

  • Geen gedoe meer met afstorten bij de bank
  • Geen kans op fouten bij het afrekenen
  • Geen contant geld meer aanwezig in het clubhuis

Maar voordat we zoiets gaan invoeren willen we wel weten of het goed werkt, vandaar dat we in januari 2020 starten met een proef. Eind van de maand gaan we dan evalueren en komen tijdens de Algemene Leden Vergadering met een voorstel tot invoering .

Dus met ingang van 1 januari 2020: Betalen doe je met je pin

Het zal even wennen zijn, maar wij rekenen op jullie medewerking om dit in te gaan voeren.

We willen alle Rabobank leden hartelijk danken voor hun stem op onze Benthuizer TennisClub.
Dankzij de stemmen hebben we een mooi bedrag ontvangen van de Rabobank, ad 801,13 euro.
 
Zie ook op de RaboClubsupport website.
 
Hiervoor gaan we een nieuw koffiezetapparaat en parasols voor aanschaffen.
 
Hartelijke dank Rabobank en hun leden.
 
Met vriendelijke groet,
 
Het bestuur

Benthuizer TennisClub heeft een lang gekoesterde wens in vervulling zien gaan. Dit voorjaar is de baanverlichting vervangen door de modernste versie LED verlichting. De tennisclub verbruikt hierdoor jaarlijks aanzienlijk minder elektrische energie, wat goed is voor het milieu. Ook werd de bestaande CV ketel vervangen door een moderne energiezuinig type.

BTC heeft hiervoor vijf jaar geleden bedrijven uit de regio benaderd om de club te sponsoren. Dit is zeer succesvol verlopen door onder andere een actieve sponsorcommissie. Met de sponsoropbrengsten zijn de “groene” investeringen mogelijk gemaakt. De club zal zich voor de toekomst nog verder richten op energiereductie, daar waar mogelijk en financieel verantwoord.

BTC wil langs deze weg alle sponsoren hartelijk bedanken voor hun bijdrage van de afgelopen jaren, zodat de verduurzaming kon plaatsvinden. BTC hoopt ook in de toekomst op een vruchtbare samenwerking met haar sponsoren. 

Benthuizer TennisClub zal de LED verlichting officieel in gebruik nemen op de sponsormiddag welke gehouden wordt op 16 augustus vanaf 16:30h tijdens het Vermeulen Open Bentlanden toernooi.

Het bestuur

Benthuizer TennisClub heeft een vernieuwd en verbeterd ledenadministratiesysteem. Het vernieuwde KNLTB.Club betekent wel dat onze leden de KNLTB ClubApp opnieuw moeten downloaden. Inhoudelijk verandert er niks binnen de ClubApp, het is alleen nodig dat jij als lid de oude ClubApp verwijdert van je telefoon en de KNLTB ClubApp opnieuw download als je dit nog niet gedaan hebt na 2 april. Je kunt één van de twee onderstaande links gebruiken om de KNLTB ClubApp te downloaden:

App store iOS link:
Play store Android link:

Let op dat je inlogt met bondsnummer en niet met clubnr. Als het inloggen niet lukt, vraag dan een wachtwoord reset aan.

Het afhangen via de APP is weer mogelijk! De problemen zijn opgelost. 

Wij raden je zeker aan om dit te doen. De ClubApp is namelijk een perfect middel om op de hoogte te blijven van het laatste clubnieuws, toernooi-informatie, competitie uitslagen/standen, de ledenlijst en nog veel meer.

Heb je de KNLTB ClubApp nog niet eerder gehad? Dan is het een mooi moment om dit snel te doen.

Voor vragen of problemen mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De verlichtingsarmaturen zijn afgesteld, de lichtsterkte en spreiding is gemeten, de resultaten zullen worden verwerkt in een rapportage die wij een dezer dagen verwachten. Betreffende lichthinder die enige buurtbewoners ervaren word gezocht naar een oplossing, de hinder houd in verspreidingslicht en dat men in het licht kijkt, middels kappen op de armaturen gaat men proberen dit op te lossen. Subsidies zijn aangevraagd en in behandeling genomen de beslissing voor goedkeuring van de subsidies laat enige maanden op zich wachten.


Joost van der Meer, namens de ParkCommissie

Beste leden van BTC,

Namens het bestuur wensen wij alle leden een gelukkig en vooral gezond en sportief 2019 toe.

Wij hopen dat jullie allemaal veel tennisplezier op onze vereniging mogen blijven beleven, waarbij naast het sportieve ook de gezelligheid met elkaar heel belangrijk gevonden wordt.
De nieuwsjaarspeech kan onder lees meer gelezen worden.

De speech gegeven door Joost staat op onze youtube kanaal:

Namens het Bestuur

Aad Arens Voorzitter