Beste leden,

Screenshot ImageWe hebben deze herfst samen met de KNLTB een nieuw wedstrijdaanbod opgezet: KNLTB 'Poultje'. Dit is een vriendschappelijke competitie (niet voor KNLTB rating) waarin je tegen spelers van andere verenigingen uit de buurt speelt, op tijden die jou uitkomen. Benthuizer TennisClub werkt daarvoor samen met de Zoetermeerse clubs: TV Seghwaert, ALTV, SV Leidschenveen en TV Buytenwegh.
De clubs uit Alphen proberen we ook erbij te betrekken.

De 1e ronde van KNLTB Poultje is in volle gang en er worden leuke vriendschappelijke wedstrijden gespeeld. Je kunt je nu opgeven voor de 2e ronde (1 februari t/m 31 maart)!

Alle senioren kunnen dus meedoen, ongeacht je speelsterkte of wedstrijdervaring. Dit is de ideale manier om met nieuwe mensen te spelen, maar wel lekker in de buurt.
Als het succesvol is dan zal het ook worden uitgebreid naar de jeugd.

Hoe werkt het?

  • Je komt in een poultje met 4 tegenstanders van jouw niveau
  • Je hebt 10 weken om jouw 4 wedstrijden te spelen
  • Wedstrijden worden ingepland, maar kunnen in onderling overleg verplaatst worden. Je speelt dus wanneer jij tijd hebt
  • Lees meer via: knltb.nl/scala

De 2e ronde loopt van 1 februari t/m 31 maart en de inschrijving is nu geopend en loopt tot 31 januari. De 2e ronde is ook gratis!
In de toekomst zal de bijdrage 5 euro worden per ronde per speler.

Hoe geef ik me op voor het KNLTB Poultje Zoetermeer (1e ronde nu gratis)?

  • Download de Scala Sports app (link: iOS of Android)
  • Registreer je zelf en geef als club op "Benthuizer TennisClub (BTC)" en plaats "Benthuizen".
  • Ga naar Competities
  • Zoek naar 'KNLTB Poultje Zoetermeer' 
  • Selecteer de poule van jouw regio (singel en dubbel mogelijk)
  • LET OP: Bij dubbel, geef aan wie je dubbelpartner is (hij/zij moet ook de Scala app hebben)

Op de startdatum (1 november) zie je in de app tegen wie je speelt en kan je wedstrijden gaan plannen. Als je thuis speelt bij BTC dan kan je een baan laten reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (let op gewijzigd!)

De organisatie loopt via Scala Sports, die samenwerken met de KNLTB om meer mensen meer te laten spelen. Voor vragen kun je altijd terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met sportieve groet,

TC