Lidmaatschap/contributies

In de algemene ledenvergadering op woensdag 15 februari 2017 zijn de lidmaatschapskosten van onze vereniging voor 2018 vastgesteld op:

Seniorleden vanaf 18 jaar

€ 170,- per jaar

Juniorleden van 10 t/m 17 jaar

€ 87,50 per jaar

Juniorleden t/m 9 jaar

€ 75,- per jaar

Het contributieseizoen loopt van 01 januari tot 31 december van het jaar. 

Rond 26 maart van ieder jaar zal het verschuldigde lidmaatschapsgeld worden geïncasseerd via automatische incasso of als BTC niet gemachtigd is voor automatische incasso dan zal een factuur worden gestuurd.

Namens het bestuur

Aad Arens

Beste leden,

Het is de laatste tijd een aantal keren voorgekomen dat er leden opzeggen na de uiterste opzeg datum van 01 december. Hierdoor kunnen voor zowel het opzeggende lid als de vereniging vervelende situaties ontstaan.

Ter voorkoming hiervan wil het bestuur dit nogmaals onder de aandacht brengen. Vaak verward men het contributieseizoen met de start van het tennisseizoen (01 april). Andere vergissingen zijn dat men niet bij de juiste persoon opzegt b.v. bij de tennisleraar.  

Om verwarring te voorkomen: 

Het contributieseizoen loopt van 01 januari tot 31 december van het jaar. Opzeggen dient schriftelijk (e-mail) te gebeuren uitsluitend bij de ledenadministratie van BTC Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 01 december!!

Bovenstaand kunt u ook nalezen in ons huishoudelijk regelement.

Namens het bestuur
BTC Benthuizen

Graag wil het bestuur u van harte welkom heten op het park van de Benthuizer Tennis Club (BTC).

Wie zijn wij. Het bestuur bestaat uit een Voorzitter, Penningmeester en Secretaris, waarbij de voorzitters van de Bar-Technische, Jeugd en Park commissie toegevoegd zijn aan het bestuur. Jaarlijks leggen wij in de Algemene Jaarvergadering verantwoording af aan onze leden.

Het hele jaar kan bij ons getennist worden door onze 5 all-weater banen met verlichting, wij zijn een kleine vereniging waarbij het meer om de gezelligheid gaat en wat minder om de prestatie, dus ook weinig of geen wachttijden voor een baan.

Een baan reserveren kan middels de KNLTB Club APP op een Android of Apple telefoon of tablet. Tennisballen moet jezelf meenemen en na het tennissen moet de baan netjes geveegd worden.

We beschikken over een moderne kantine in eigen beheer welke gerund wordt door eigen leden. Aan leden beneden de 18 jaar zal geen alcohol worden geschonken.

Er worden door de TC en ook door de JC “leuke en gezellige“ toernooien georganiseerd uitnodiging hiervoor krijgt u op uw e-mail adres of er hangt een aankondiging in de kantine.

Met uw KNLTB-pas kunt u deelnemen aan open toernooien bij andere verenigingen.

Op het park gelden bepaalde gedragsregels, die iedereen in acht moet nemen. Die gelden bijvoorbeeld voor uw tennisoutfit (let op de juiste schoenen), uw gedrag op de baan (de ballen van de baan naast je rustig en op het juiste moment teruggeven/of vragen) en het aanmoedigen van vrienden of teamgenoten. Wacht ook rustig bij het betreden van de baan totdat uw voorgangers de baan hebben geveegd.
De statuten en huisreglement kunnen worden opgevraagd bij de secretaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Tevens bestaat de mogelijkheid om tennisles te nemen hiervoor kunt u contact opnemen met de tennisleraar A.Schaap te bereiken middels het e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lidmaatschapkosten in 2018

Seniorleden vanaf 18 jaar

€ 170,- per jaar

Juniorleden van 10 t/m 17 jaar

€ 87,50 per jaar

Juniorleden t/m 9 jaar

€ 75,- per jaar

Aan deelname aan de tenniscompetitie zijn extra (KNLTB) kosten verbonden.

AANMELDING ALS LID

Bij aanmelding als lid dient het volgende bij de ledenadministratie te worden ingeleverd:

Deze formulieren samen met pasfoto kunnen digitaal worden gemaild aan: ledenadministratie@btcbenthuizen.nl. Pasfoto kan ook worden gestuurd via Whatsapp naar telefoon 06-24770705.
Of via de post verstuurd naar: Ledenadministratie BTC, Postbus 18,2730 AA Benthuizen.

Nadat de bovengenoemde zaken allen door de ledenadministratie zijn ontvangen, zal er een ledenpas aangevraagd worden bij de KNLTB.

Namens het bestuur wens ik u een prettig seizoen toe.

Met vriendelijke groet,

Aad Arens
Voorzitter