Sponsoren

Tennisvereniging BTC is verheugd gezien de onzekere tijden te kunnen melden dat zij in KrederRegioKozijnen te Moerkapelle een nieuwe sponsor hebben gevonden voor een reclamebord op het tennispark gedurende 3 jaar. Frans Kreder, direkteur eigenaar, en zijn vrouw Gera zijn positief ingestelde mensen en dol op tennis.

Frans  heeft al ruim 37 jaar ervaring is zeker een specialist op het gebied van kunststofkozijnen, schuifpuien, gevelbeplating en horren. Eerlijk en oprecht advies, hoogwaardige produktie en vakmanschap. https://www.krederkozijnen.nl

KrederRegioKozijnen, is gevestigd aan de Noordeinde 85, 2752BG MOERKAPELLE.

 

Tennisvereniging Benthuizer Tennisclub uit Benthuizen is verheugd te kunnen melden dat zij in Binnenspecialist Den Heijer een nieuwe sponsor hebben gevonden. Binnenspecialist Den Heijer sponsor BTC voor de komende drie jaar met een winddoek. Binnenspecialist Den Heijer, gevestigd aan de Edisonstraat 17 in Zoetermeer.
In de winkel in Zoetermeer vindt u vloeren, behang, gordijnen, verf, binnen- en buitenzonwering. En dat alles onder één dak. Binnenspecialist Den Heijer in Zoetermeer is de ideale plaats om ideeën op te doen.

Beste leden,


Als sponsorcommissie zijn wij zeer verheugd te kunnen melden dat onze vereniging weer een aantal nieuwe enthousiaste sponsoren heeft gevonden. Daarnaast hebben een groot aantal sponsoren te kennen gegeven hun contract te willen voortzetten bij onze club wat wij uiteraard heel erg waarderen.
Onze sponsorcommissie is zeer actief op dit gebied, maar wij kunnen jullie hulp hierbij altijd gebruiken. Wij wijzen jullie nog op de lopende actie dit jaar zoals eerder gemeld: breng als lid een sponsor aan en verdien een gedeelte van je contributie terug!!! Goed voor de club, goed voor je portemonnee. Meer info hierover in eerdere nieuwsbrieven en op de site.

Joost / Allard / Aad

De nieuwe sponsoren zijn:

Bakkersport ZoetermeerVerlenging contract Sport 2000 Zoetermeer voor de komende drie jaar.

Wij zijn zeer verheugd te kunnen melden dat na besprekingen met de directie van Sport 2000 Wijtman Zoetermeer de samenwerking voor de komende drie jaar wordt verlengt.
Sport 2000 Wijtman Zoetermeer is al jarenlang een van onze belangrijkste sponsoren voor het Open Toernooi. Als lid van BTC krijgen jullie altijd 10% korting op de gehele tenniscollectie bij Sport 2000 Wijtman Zoetermeer. Ook biedt Sport 2000 Wijtman Zoetermeer 2 x per jaar een speciale BTC koopavond waar de leden een speciale korting krijgen op de gehele collectie! Sport 2000 Wijtman Zoetermeer zal ons later hierover informeren via onze nieuwsbrief.

Kantoor ZaalKantoor Zaal

Vijftig jaar ervaring. En tegelijkertijd de nieuwste boekhoudsoftware. Bij Kantoor Zaal combineren we onze in vele jaren opgebouwde vakkennis met de nieuwste technieken. Kortom, het beste van twee werelden. 

Met kantoor Zaal is onderhandeld over het te kiezen pakket Zilver of Goud, zij hebben gekozen voor Goud. Inmiddels hebben we hun doek opgehangen op baan 3-4.

 Allard SchaapAllard Schaap Tennisservice

Ook onze tennisschool, en mede motor van onze club, heeft aangegeven zijn sponsorcontracten te willen verlengen. ASTS sponsort onze club al jarenlang met een winddoek en reclame op de telborden. Voor onze jeugd sponsort hij gezamenlijk met Jan Veen bespanningservice onze jeugd.

Aannemingsbedrijf van der Meer B.V.Aannemingsbedrijf van der Meer

Naast de reeds bestaande sponsorovereenkomst van een winddoek heeft deze sponsor besloten om voor het komende jaar de hoofdsponsor te zijn van ons 50+ 1dagstoernooi.
Ook deze sponsor is al jarenlang verbonden aan onze club wat wij uiteraard zeer waarderen. Wij zijn er dan ook trots op dat zij het leuk vinden om onze club op deze wijze te steunen.

AKDPAK-DP verlengt contract met een jaar

Deze sponsor welke een bord sponsort op baan 1-2 heeft ons laten weten dat zij in ieder geval voor 2019 haar contract wil voortzetten. Wij zijn uiteraard zeer blij met dit besluit van Administratie kantoor Diana Peeters.
AK-DP is sponsor van onze club sinds 2016 met pakket Zilver.

Café de HoekEetcafé De Hoek

Na misverstanden in 2018 is het ons toch gelukt om deze sponsor voor ons te winnen. Eetcafé De Hoek zal onze club voor 2019 sponsoren voor diverse toernooien.
Eetcafé de Hoek is het gezelligste eetcafé en dorpskroeg van Koudekerk aan den Rijn en omstreken.
Zij zijn gevestigd in een monumentaal pand gelegen direct aan de oude Rijn, met een groot terras aan het water.

Argos Tanq+Tanq+Argos Benthuizen en Zoetermeer

Deze nieuwe sponsor van onze club is onze laatste aanwinst. Tankbedrijf Tanq+Argos zal voor de komende drie jaar onze club steunen met pakket zilver. Zij hebben er echter voor gekozen om i.p.v. uiting via een reclame bord dit te doen via onze Social Media kanalen hetgeen wij uiteraard respecteren.

Beste leden van BTC,

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat er de laatste jaren veel werk is gemaakt om sponsoren te benaderen en te enthousiasmeren voor onze vereniging. Dit heeft de club geen windeieren gelegd! Inmiddels zijn de sponsorinkomsten een belangrijke financiële pijler voor onze vereniging.

Natuurlijk is het belangrijk voor onze club om nog meer sponsoren te vinden welke bereidt zijn om onze club te steunen. Daar kunnen we uw hulp goed bij gebruiken, vandaar dat wij i.s.m. het bestuur het volgende hebben bedacht.

Brengt u voor de club een sponsor aan dan kunt u eenmalig 20% van het gesponsorde jaarbedrag als korting op uw contributie terug ontvangen. Deze korting geldt uiteraard als de nieuwe sponsor het sponsorcontract ondertekend heeft.

Als voorbeeld:
Sponsor A kiest voor een gouden sponsorpakket van ca. € 300,-- per jaar drie jaar lang. Dan kunt u 20% van dit jaarbedrag eenmalig teruggestort krijgen wat in dit voorbeeld neerkomt op € 60,--
Voor tarieven en sponsorvoorwaarden kunt u onze site raadplegen. Deze actie loopt tot 31-12-2019.

Wij hopen hiermee dat wij in 2019 nog meer sponsoren mogen begroeten voor BTC.

Vriendelijke Groet,

Joost van der Meer, Allard Schaap, Aad Arens

 Allard Schaap  Aannemingsbedrijf van der Meer B.V.  Vermeulen groep Plus-Verheul Bakkersport Zoetermeer Vakgarage van der Heuvel J&M VvE Beheer Fysio Benthuizen

Vermeulen Groep

Op dinsdag 24 april heeft Albert Vermeulen, algemeen directeur van de Vermeulen Groep, de sponsorovereenkomst getekend met BTC (Benthuizer Tennis Club) voor de sponsoring van het Open Bentlanden Toernooi, onder de naam Vermeulen Open Bentlanden Toernooi. Het contract is getekend voor drie jaar.

Wij zijn zeer verheugd te kunnen mededelen dat een aantal sponsoren hun contract willen verlengen voor de komende jaren.

Dit zijn:

  • Vermeulen Groep 
    Vermeulen Groep
  • Kreder
    Kreder
  • De Tas
    Dorpshuis De Tas

Namens BTC willen wij deze sponsoren hartelijk bedanken voor de ondersteuning van onze club.

Namens de sponsorcommissie

Aad Arens