Sponsoren

Beste leden van BTC,

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat er de laatste jaren veel werk is gemaakt om sponsoren te benaderen en te enthousiasmeren voor onze vereniging. Dit heeft de club geen windeieren gelegd! Inmiddels zijn de sponsorinkomsten een belangrijke financiële pijler voor onze vereniging.

Natuurlijk is het belangrijk voor onze club om nog meer sponsoren te vinden welke bereidt zijn om onze club te steunen. Daar kunnen we uw hulp goed bij gebruiken, vandaar dat wij i.s.m. het bestuur het volgende hebben bedacht.

Brengt u voor de club een sponsor aan dan kunt u eenmalig 20% van het gesponsorde jaarbedrag als korting op uw contributie terug ontvangen. Deze korting geldt uiteraard als de nieuwe sponsor het sponsorcontract ondertekend heeft.

Als voorbeeld:
Sponsor A kiest voor een gouden sponsorpakket van ca. € 300,-- per jaar drie jaar lang. Dan kunt u 20% van dit jaarbedrag eenmalig teruggestort krijgen wat in dit voorbeeld neerkomt op € 60,--
Voor tarieven en sponsorvoorwaarden kunt u onze site raadplegen. Deze actie loopt tot 31-12-2019.

Wij hopen hiermee dat wij in 2019 nog meer sponsoren mogen begroeten voor BTC.

Vriendelijke Groet,

Joost van der Meer, Allard Schaap, Aad Arens

 Allard Schaap  Aannemingsbedrijf van der Meer B.V.  Vermeulen groep Plus-Verheul Bakkersport Zoetermeer Vakgarage van der Heuvel J&M VvE Beheer Fysio Benthuizen

Vermeulen Groep

Op dinsdag 24 april heeft Albert Vermeulen, algemeen directeur van de Vermeulen Groep, de sponsorovereenkomst getekend met BTC (Benthuizer Tennis Club) voor de sponsoring van het Open Bentlanden Toernooi, onder de naam Vermeulen Open Bentlanden Toernooi. Het contract is getekend voor drie jaar.

Wij zijn zeer verheugd te kunnen mededelen dat een aantal sponsoren hun contract willen verlengen voor de komende jaren.

Dit zijn:

 • Vermeulen Groep 
  Vermeulen Groep
 • Kreder
  Kreder
 • De Tas
  Dorpshuis De Tas

Namens BTC willen wij deze sponsoren hartelijk bedanken voor de ondersteuning van onze club.

Namens de sponsorcommissie

Aad Arens

Beste leden,

Als bestuur zijn wij zeer verheugd te kunnen melden dat onze vereniging weer een aantal nieuwe enthousiaste sponsoren heeft gevonden. Onze sponsorcommissie, met name Joost van der Meer, is zeer actief op dit gebied.

De nieuwe sponsoren zijn:

De fysiotherapeut in Benthuizen!

Met een breed gespecialiseerd team en ruime oefenmogelijkheden kunnen wij u helpen met uw klachten. Door de centrale ligging is onze praktijk ook goed te bereiken vanuit Zoetermeer en Hazerswoude
Fysio heeft kenbaar gemaakt BTC voor 3 jaar te willen sponsoren met pakket Zilver. Het bord hiervoor is in bestelling en het contract wordt binnenkort getekend.

Kantoor Zaal

Vijftig jaar ervaring. En tegelijkertijd de nieuwste boekhoudsoftware. Bij Kantoor Zaal combineren we onze in vele jaren opgebouwde vakkennis met de nieuwste technieken. Kortom, het beste van twee werelden.
Met kantoor Zaal wordt nog onderhandeld over het te kiezen pakket Zilver of Goud, zodra dit bekent is zullen we jullie verder op de hoogte houden. 

Van der Spek Hoveniersbedrijf

Van der Spek is al jaren een begrip in onze regio als het gaat om tuinonderhoud voor elke tuin en buitenruimte.
Van der Spek heeft gekozen om onze club te sponsoren voor de komende drie jaar op basis van pakket Goud.

Aannemingsbedrijf van der Meer

Naast bovenstaande nieuwe sponsoren heeft onze huidige sponsor Aannemingsbedrijf van der Meer besloten om voor 2017 het Open Bentlanden toernooi te sponsoren. Wij zijn hier zeer blij mee. Het sponsor geld zal besteedt worden aan de Rolstoel clinic.

J&M VvE Beheer

Tennisvereniging  BTC uit Benthuizen is verheugd te kunnen melden dat zij in J&M VvE Beheer een nieuwe sponsor hebben gevonden. J&M VvE Beheer sponsort BTC voor de komende drie jaar met een winddoek. Iedere VvE kent haar unieke wensen als het neerkomt op beheer. J&M VvE Beheer gelooft in een product wat bewust anders is. Dit komt onder andere tot uiting in de ruime keuze die de VvE heeft als het aankomt op de dienstverlening.
In de werkwijze van J&M VvE Beheer krijgen klantvriendelijkheid, deskundigheid en transparantie uitzonderlijke aandacht, denk hier bijvoorbeeld aan begeleiding op het gebied van techniek, verzekering of energie.
U vindt de J&M Beheer aan de Leeuwenhoekweg 20a, 2661 CZ Bergschenhoek of telefoon 088 – 150 88 15.

Bakkersport 2000 Zoetermeer

Bakkersport 2000 te Zoetermeer is al jaren sponsor bij Benthuizer TennisClub en dit is nu ook zichtbaar op ons park want op baan 5 hangt het winddoek van Bakkersport.

Binnen de vereniging is in 2015 door de sponsorcommissie hard gewerkt om meer sponsoren aan de tennisclub te binden. Doelstelling van BTC is om met de opbrengst ons park te verduurzamen waarmee we naast onze sportieve ambities ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu.

Wij zijn heel verheugd dat de volgende bedrijven gekozen hebben voor ons gouden sponsorpakket te weten een winddoek met reclame voor de komende 3 jaar:

 • Vermeulen Groep uit Benthuizen.
 • Aannemingsbedrijf v.d.Meer uit Benthuizen,
 • Allard Schaap Tennisservice uit Benthuizen
 • Kewodak Alphen aan de Rijn.

Naast deze sponsoren hebben de volgende bedrijven gekozen voor een zilveren sponsorpakket te weten een reclamebord voor de komende 3 jaar:

 • Kreder kozijnen uit Zoetermeer.
 • Hydra Speelgoed uit Benthuizen
 • Administratiekantoor AK-DP uit Zoetermeer.
 • De Tas Dorpshuis en Eetcafe uit Benthuizen.

Daarnaast zijn er een tiental sponsoren die vrienden van de tennisclub zijn en met name onze jeugd ondersteunen. Alle sponsoren kunt u terugvinden op onze website.

Wilt ook u onze vereniging steunen, en trekt de doelstelling van onze club u aan kijk dan op onze website www.btcbenthuizen.nl, of stuur een email voor informatie aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De sponsorcommissie BTC