Technische commissie

Wat doet de Technische Commissie
De Technische Commissie vormt een vast onderdeel van iedere tennisvereniging, zo ook van BTC.
Ondanks dat de naam wellicht anders doet vermoeden heeft deze commissie niet tot taak allerlei technische apparaten en machines in en buiten het clubgebouw te onderhouden.

De Technische Commissie houdt zich bezig met de vormgeving en het bevorderen van de beoefening van de tennissport. Deze commissie wil er in voorzien dat elk lid zich op tennisgebied kan ontplooien tot het door hem of haar gewenste en haalbare niveau. Om dit voor de leden mogelijk te maken, voert de technische commissie concreet een aantal taken uit:

Het coördineren en samenstellen van teams voor de landelijke en district competitie
Het organiseren van clubkampioenschappen
Het creëren van optimale tennisfaciliteiten voor wedstrijdspelers
Het komen tot een goede taakverdeling binnen de TC
Het streven naar een nauwe samenwerking met de Jeugdcommissie
Het zorgen voor een goede communicatie naar de leden

De Technische Commissie wil deze taken vorm geven in een cultuur van "fair play", waarin plezier, gezelligheid, saamhorigheid en sociale binding dominant zijn en waar leden zich verbonden voelen en respectvol met elkaar omgaan. 
Uiteraard zijn er mensen nodig die zich inzetten om dit mogelijk te maken. Mocht u denken dat u (incidenteel of structureel) een bijdrage kunt leveren aan de uitvoering van één van bovengenoemde taken, dan zouden wij het fijn vinden als u met ons in contact zou willen treden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Technische commissie

De volgende onderwerpen vallen onder de Technische Commissie:

Subcategorieën

Hierbij belangrijke informatie voor de captains en competitiespelers. Voor informatie over jeugdcompetitie zie de jeugdsite.

Er komen veel vragen binnen waar de aanvangstijden te vinden zijn voor de competitie. Vorig jaar stonden de aanvangstijden bij de tussenstanden, er is voor gekozen om de aanvangstijden daar weg te halen omdat dit tot veel misverstanden heeft geleid.

Via MIJN KNLTB kun je nl. wel alle gegevens, zoals de aanwezigheidstijd, de aanvangstijd en de naam en telefoonnummer van de captain terugvinden. Alle captains en competitiespelers kunnen zich gewoon aanmelden via MIJN KNLTB. Dat kunnen ze zelf doen door een wachtwoord aan te maken. Hieronder volgt de procedure voor aanmelding bij MIJN KNLTB, die u door kunt sturen aan uw captains en/of competitiespelers.

 


 

De aanvoerder van de bezoekende ploeg is verplicht om voor elke uitwedstrijd van zijn ploeg zich op de hoogte te stellen van het aanvangstijdstip alsmede van alle overige relevante informatie over deze wedstrijd. Deze informatie is te raadplegen op MijnKNLTB (zie CR III-07 lid 5). Rechts op de homepagina van de KNLTB site ziet u het aanmeldscherm voor Mijn KNLTB.

Klik op aanmelden (onder Mijn KNLTB inlogscherm). U komt nu in het scherm Mijn KNLTB Registratie. Lees goed deze beschrijving door. Onderaan krijgt u een aantal invulvakken te zien:

  • bondsnummer
  • postcode
  • het emailadres

Na het invullen van deze gegevens klikt u op ‘controleer email’. Er wordt nu een verificatiecode naar het ingevulde emailadres verstuurd. Vervolgens haalt u deze code op en vult u de verificatiecode in. Let op: tijdens het ophalen van de verificatie code dient u het aanmeldingsscherm voor Mijn KNLTB open te laten staan.

Tot slot kunt u nu een handig wachtwoord verzinnen, deze invullen en nogmaals herhalen. Als u alles heeft ingevuld, kunt u onderaan wederom op aanmelden klikken.

In het hoofdscherm van MIJN KNLTB ziet u na het inloggen - COMPETITIE (boven in de donkerblauwe balk) - Daarna klikt u op: Tonen Wedstrijddetails . U kunt hier zoeken via de verening of afdelingsnummer.

De VCL van de vereniging van een ontvangende ploeg is verplicht de begintijd van een wedstrijd van die ploeg te publiceren op MijnKNLTB. Deze informatie dient uiterlijk 8 dagen vóór de betreffende speeldag te zijn doorgegeven. De aanvoerder van de bezoekende ploeg is verplicht om voor elke uitwedstrijd van zijn ploeg zich op de hoogte te stellen van het aanvangstijdstip alsmede van alle overige relevante informatie over deze wedstrijd. Deze informatie is te raadplegen op MijnKNLTB (zie CR III-07 lid 5).