Clubkampioenschappen

Beste leden,

We blijven proberen om de dubbel kampioenschappen nog te organiseren in 2020. Geef de moed niet op en schrijf je in!

Dubbel kampioenschappen zaterdag 12 december t/m 20 december

We zullen het conform de dan geldende maatregelen organiseren en als de maatregelen streng blijven dan gaat het niet door.

Schrijf je in door:

 • Via de website toernooi.nl (handleiding inschrijven)
 • via email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • bellen met Arthur Peeman 0654782819
  of Rogier Julien 0613214930

We verwachten dat iedereen! , ja iedereen! , dit jaar meedoet, in één of twee onderdelen.
Ook jeugd vanaf 14 jaar die het durven op te nemen tegen senioren, mogen meedoen.

Stel het inschrijven niet uit, maar pak de Club-APP of de telefoon en zoek een partner voor de dubbel.

De organisatie is in handen van Arthur Peeman en Rogier Julien

Na mooie spannende finales op zondag zijn de kampioenen van de clubkampioenschappen Enkel/Mix 2020 bekend. Het was een drukke dag op het park, damesonderlingen, jeugdcompetitie en clubkampioenschappen. Het weer was uitstekend en er waren veel toeschouwers afgekomen op de wedstrijden.
Afgelopen week waren de poulewedstrijden met veel spannende tennispartijen. De eerste 2 van een poule gingen door in een afvalschema in het weekend en streden om een plek in de finale.

De winnaars en clubkampioenen zijn:

 • Heren enkel: Mike Goedraad 
 • Gemengd Dubbel: Lesley Goedraad en Mike Goedraad
 • Zomer heren dubbel: Arnout Jaarsma en Jurgen Jaarsma

De wedstrijden met uitslagen staan op www.toernooi.nl gepubliceerd. We bedanken Sport 2000 Zoetermeer voor de sponsoring van de prijzen en natuurlijk de wedstrijdleiding en Arthur Peeman en Rogier Julien voor de goede organisatie van de clubkampioenschappen.

Alle foto's staan in het fotoalbum.

We nodigen iedereen van harte uit om mee te doen met de Senior kampioenschappen dubbel 7 november t/m 15 november en alle 50+ met de Van der Meer 50+ toernooi op 18/9.

Arthur en Rogier

Sponsor

Sport 2000 Wijtman Zoetermeer

Na mooie spannende finales op zondag 8/9 zijn de kampioenen van de clubkampioenschappen Enkel/Mix 2019 bekend. 

De winnaars zijn:

 • Dames Enkel: Lesley Goedraad 
 • Heren Enkel: Alex Reumer 
 • Mix: Lesley en Mike Goedraad  

De wedstrijden met uitslagen staan op www.toernooi.nl gepubliceerd. Er werd gespeeld in poules zodat iedereen veel wedstrijden kon spelen met daarna een afvalschema om de kampioenen te bepalen.

We bedanken onze sponsoren Café de Hoek uit Koudekerk a/d Rijn en Allard Schaap Tennisschool voor de prijzen.

We hopen dat alle senior leden zich volgend jaar inschrijven clubkampioenschappen. Als er ideeën of verbeteringen zijn dan horen wij dat graag via een mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle foto's staan in het fotoalbum.

Tot volgend jaar

Arthur en Rogier

Sponsors

Café de Hoek

Café de Hoek

Tennischool

Allard Schaap Tennis Service

Na mooie spannende finales op zondag zijn de kampioenen van de dubbel clubkampioenschappen 2019 bekend. 

De winnaars zijn:

 • Dames Dubbel: Trudie Lansbergen en Marleen Tenniglo
 • Heren Dubbel Poule A: Arno Vreeswijk en Xander Priem
 • Heren Dubbel Poule B: Alex Reumer en Pieter Verhoek

De wedstrijden met uitslagen staan op www.toernooi.nl gepubliceerd.

Arthur en Rogier hebben dit jaar voor het eerst de clubkampioenschappen georganiseerd onder begeleiding van Jaap en Mike van de TC. Leuk dat er nieuwe vrijwilligers op staan om het gezellig te maken bij de club en vol zitten met ideeën om activiteiten te organiseren. Alles was nieuw voor beiden, maar alle deelnemers hebben 2 mooie weken met spannende wedstrijden georganiseerd waarvoor de TC zeer dankbaar is.

Dus Arthur en Rogier enorm bedankt en de wedstrijdleiding bedankt: Alex Bieshaar, Eduard Kooijmans,  Jaap van der Heijden, Peter Herrewijn en Mike Reumer

Natuurlijk bedanken we ook onze sponsoren Café de Hoek uit Koudekerk a/d Rijn en Allard Schaap Tennisschool voor de prijzen.

We willen graag dat alle senior leden zich gaan inschrijven voor de enkel/mix clubkampioenschappen die plaatsvinden van zaterdag 31 augustus tot en met zondag 8 september plaatsvindt.

Alle foto's staan in het fotoalbum.

We nodigen iedereen van harte uit om mee te gaan doen met de Vermeulen Open Bentlanden van zaterdag 11 augustus tot en met zondag 19 augustus of de 50+ overdag van 13 augustus t/m 17 augustus.

Arthur en Rogier

Sponsor

Café de Hoek

Café de Hoek

Tennischool

Allard Schaap Tennis Service

Na mooie spannende finales op zondag zijn de kampioenen van de clubkampioenschappen 2018 bekend. Het was een warm en zeer zonnig weekend en gelukkig met een verkoelend windje. Het terras zat vol met toeschouwers die tijdens de laatste finales werden getrakteerd op een saté van de organisatie.

De winnaars:

 • Heren enkel: Alex Reumer 
 • Dames Dubbel: Marianne Rusch en Carla Schouman 
 • Heren Dubbel: Ed van Koningsbruggen en Michel Roozendaal 
 • Gemengd Dubbel: Linda Jans en Erik Vogels 

De wedstrijden met uitslagen staan op www.toernooi.nl gepubliceerd.

Het was een gezellig toernooi en hebben dit met veel plezier georganiseerd. We hopen dat jullie ook genoten hebben van de wedstrijden. We willen alle deelnemers, en vrijwilligers, met name belteam Arthur en Rogier, enorm bedanken voor hun bijdrage in tijd. Natuurlijk bedanken we ook onze sponsor Allard Schaap Tennisschool voor de prijzen.
We roepen alle deelnemers van dit jaar op, om volgend jaar een nieuwe deelnemer te vinden en deel te laten nemen dan verdubbelen we het aantal. Volgend jaar zullen Arthur Peeman en Rogier Julien de clubkampioenschappen organiseren onder onze begeleiding.

Alle foto's staan in het fotoalbum.

We nodigen iedereen van harte uit om mee te gaan doen met de Vermeulen Open Bentlanden van zaterdag 11 augustus tot en met zondag 19 augustus of de 50+ overdag van 13 augustus t/m 17 augustus.

De TC

Jaap, Peter, Alex en Mike

Sponsor

Tennischool

Allard Schaap Tennis Service


Beste leden van BTC,

De kampioenen van de clubkampioenschappen Senioren enkel/mix/dubbel 2017 zijn bekend. Na 2 volle weken waarin 92 wedstrijden zijn gespeeld in poulevorm en daarna een afvalschema werden op zaterdag 1 juni de halve finales en finales gespeeld. De 59 deelnemers, 13 meer dan vorig jaar, streden in 4 onderdelen om kampioen te worden.

De kampioenen zijn geworden:

 • Heren Enkel: Huiber Bitter 
 • Dames Dubbel: Marianne Rusch en Petra de Wit 
 • Heren Dubbel: Ed Konningsbruggen en Michel Roozendaal 
 • Gemengd dubbel: Karen van Drimmelen en Chris Bontekoe

De winnaars hebben een Bakkersport Zoetermeer bon gewonnen en de 2de plaatsen hebben een bon voor een half oefenen met ballenkanon gesponsord door Allard Schaap Tennis Service ontvangen.

Alle winnaars en 2de plaatsen bij elkaar:

Kijk voor alle uitslagen op toernooi.nl:

Naam Schema's Inschrijvingen
HEREN ENKEL 4 11
DAMES ENKEL 0 0
HEREN DUBBEL 6 19
DAMES DUBBEL 1 4
GEMENGD DUBBEL 3 9


Van veel wedstrijden en van de prijs uitreiking zijn foto's gemaakt en die kunnen in het fotoalbum worden bekeken.

Alle vrijwilligers en organisatoren die hebben geholpen met de Clubkampioenschappen worden bedankt door ondersteuning en speciale dank gaat uit naar Jaap van der Heijden die de planning van alle wedstrijden heeft verzorgd om het toernooi in goede banen te leiden ondanks alle verhinderingen en last minute wensen.

We nodigen iedereen van harte uit om mee te gaan doen met de Open Bentlanden van zaterdag 12 augustus tot en met zondag 20 augustus.

We hopen dat iedereen een gezellig toernooi heeft gehad en leuke wedstrijden hebben gespeeld en dit doorverteld aan alle leden die dit jaar niet hebben meegedaan, zodat we volgend jaar meer leden kunnen verwelkomen op de clubkampioenschappen.

Namens de TC

Sponsor

Tennischool

Allard Schaap Tennis Service