Clubkampioenschappen

Na mooie spannende finales op zondag zijn de kampioenen van de dubbel clubkampioenschappen 2019 bekend. 

De winnaars zijn:

 • Dames Dubbel: Trudie Lansbergen en Marleen Tenniglo
 • Heren Dubbel Poule A: Arno Vreeswijk en Xander Priem
 • Heren Dubbel Poule B: Alex Reumer en Pieter Verhoek

De wedstrijden met uitslagen staan op www.toernooi.nl gepubliceerd.

Arthur en Rogier hebben dit jaar voor het eerst de clubkampioenschappen georganiseerd onder begeleiding van Jaap en Mike van de TC. Leuk dat er nieuwe vrijwilligers op staan om het gezellig te maken bij de club en vol zitten met ideeën om activiteiten te organiseren. Alles was nieuw voor beiden, maar alle deelnemers hebben 2 mooie weken met spannende wedstrijden georganiseerd waarvoor de TC zeer dankbaar is.

Dus Arthur en Rogier enorm bedankt en de wedstrijdleiding bedankt: Alex Bieshaar, Eduard Kooijmans,  Jaap van der Heijden, Peter Herrewijn en Mike Reumer

Natuurlijk bedanken we ook onze sponsoren Café de Hoek uit Koudekerk a/d Rijn en Allard Schaap Tennisschool voor de prijzen.

We willen graag dat alle senior leden zich gaan inschrijven voor de enkel/mix clubkampioenschappen die plaatsvinden van zaterdag 31 augustus tot en met zondag 8 september plaatsvindt.

Alle foto's staan in het fotoalbum.

We nodigen iedereen van harte uit om mee te gaan doen met de Vermeulen Open Bentlanden van zaterdag 11 augustus tot en met zondag 19 augustus of de 50+ overdag van 13 augustus t/m 17 augustus.

Arthur en Rogier

Sponsor

Café de Hoek

Café de Hoek

Tennischool

Allard Schaap Tennis Service

Beste BTC leden,

Zoals jullie weten staan de clubkampioenschappen voor de deur. Hierbij nog een herinnering ' inschrijven kan nog tot 10 juni" en is zeer makkelijk, als het niet lukt bel dan met Rogier of Arthur zie contactgegevens hieronder.
Wij hebben er zin in, om ook dit jaar samen met de leden er een mooi club evenement van te maken. We zien jullie inschrijving graag tegemoet.

Met vriendelijke groet Arthur en Rogier.

Over 3 weken de Dubbel van zaterdag 15 juni 2019 t/m zondag 30 juni 2019.
Er zijn al 16 deelnemers en we hopen op nog veel meer. Schrijf je in voor maandag 10 juni!

Enkel/Mix: zaterdag 31 augustus 2019 t/m zondag 8 september 2019

Schrijf je in door:

 • te klikken op bovenstaande formulier, dan opent zich een PDF die ingevuld kan worden en ingeleverd in clubhuis of te mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Wij regelen verder de inschrijving.
 • via toernooi.nl
 • via email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • bellen met Arthur Peeman 0654782819
  of Rogier Julien 0613214930

We verwachten dat iedereen! , ja iedereen! , dit jaar meedoet, in één of twee onderdelen.

We willen het aantal van vorig jaar: 51, ver overstijgen.

Stel het inschrijven niet uit, maar pak de Club-app of de telefoon en zoek een dubbel partner.

De organisatie is in handen van Arthur Peeman en Rogier Julien     

Na mooie spannende finales op zondag zijn de kampioenen van de clubkampioenschappen 2018 bekend. Het was een warm en zeer zonnig weekend en gelukkig met een verkoelend windje. Het terras zat vol met toeschouwers die tijdens de laatste finales werden getrakteerd op een saté van de organisatie.

De winnaars:

 • Heren enkel: Alex Reumer 
 • Dames Dubbel: Marianne Rusch en Carla Schouman 
 • Heren Dubbel: Ed van Koningsbruggen en Michel Roozendaal 
 • Gemengd Dubbel: Linda Jans en Erik Vogels 

De wedstrijden met uitslagen staan op www.toernooi.nl gepubliceerd.

Het was een gezellig toernooi en hebben dit met veel plezier georganiseerd. We hopen dat jullie ook genoten hebben van de wedstrijden. We willen alle deelnemers, en vrijwilligers, met name belteam Arthur en Rogier, enorm bedanken voor hun bijdrage in tijd. Natuurlijk bedanken we ook onze sponsor Allard Schaap Tennisschool voor de prijzen.
We roepen alle deelnemers van dit jaar op, om volgend jaar een nieuwe deelnemer te vinden en deel te laten nemen dan verdubbelen we het aantal. Volgend jaar zullen Arthur Peeman en Rogier Julien de clubkampioenschappen organiseren onder onze begeleiding.

Alle foto's staan in het fotoalbum.

We nodigen iedereen van harte uit om mee te gaan doen met de Vermeulen Open Bentlanden van zaterdag 11 augustus tot en met zondag 19 augustus of de 50+ overdag van 13 augustus t/m 17 augustus.

De TC

Jaap, Peter, Alex en Mike

Sponsor

Tennischool

Allard Schaap Tennis Service

 

We staan aan de vooravond van de senior clubkampioenschappen Dubbel 2019 en deze start zaterdag 15 juni met de eerste wedstrijden. Het toernooi loopt tot en met zondag 30 juni.
Er wordt in diverse poules gespeeld zodat iedereen veel wedstrijden kan spelen.

De geplande wedstrijden en de uitslagen worden op www.toernooi.nl gepubliceerd.

Alle foto's zijn te bekijken in het fotoalbum.

Rogier&Arthur
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Beste leden van BTC,

De kampioenen van de clubkampioenschappen Senioren enkel/mix/dubbel 2017 zijn bekend. Na 2 volle weken waarin 92 wedstrijden zijn gespeeld in poulevorm en daarna een afvalschema werden op zaterdag 1 juni de halve finales en finales gespeeld. De 59 deelnemers, 13 meer dan vorig jaar, streden in 4 onderdelen om kampioen te worden.

De kampioenen zijn geworden:

 • Heren Enkel: Huiber Bitter 
 • Dames Dubbel: Marianne Rusch en Petra de Wit 
 • Heren Dubbel: Ed Konningsbruggen en Michel Roozendaal 
 • Gemengd dubbel: Karen van Drimmelen en Chris Bontekoe

De winnaars hebben een Bakkersport Zoetermeer bon gewonnen en de 2de plaatsen hebben een bon voor een half oefenen met ballenkanon gesponsord door Allard Schaap Tennis Service ontvangen.

Alle winnaars en 2de plaatsen bij elkaar:

Kijk voor alle uitslagen op toernooi.nl:

Naam Schema's Inschrijvingen
HEREN ENKEL 4 11
DAMES ENKEL 0 0
HEREN DUBBEL 6 19
DAMES DUBBEL 1 4
GEMENGD DUBBEL 3 9


Van veel wedstrijden en van de prijs uitreiking zijn foto's gemaakt en die kunnen in het fotoalbum worden bekeken.

Alle vrijwilligers en organisatoren die hebben geholpen met de Clubkampioenschappen worden bedankt door ondersteuning en speciale dank gaat uit naar Jaap van der Heijden die de planning van alle wedstrijden heeft verzorgd om het toernooi in goede banen te leiden ondanks alle verhinderingen en last minute wensen.

We nodigen iedereen van harte uit om mee te gaan doen met de Open Bentlanden van zaterdag 12 augustus tot en met zondag 20 augustus.

We hopen dat iedereen een gezellig toernooi heeft gehad en leuke wedstrijden hebben gespeeld en dit doorverteld aan alle leden die dit jaar niet hebben meegedaan, zodat we volgend jaar meer leden kunnen verwelkomen op de clubkampioenschappen.

Namens de TC

Sponsor

Tennischool

Allard Schaap Tennis Service


Beste leden van BTC,

De eerste week van de Senioren Clubkampioenschappen zit erop. Er zijn al 40 wedstrijden gespeeld in poulevorm, volg de wedstrijden op www.toernooi.nl. Ook waren er afgelopen week veel toeschouwers aanwezig om de spannende wedstrijden te bekijken en was het gezellig druk op het park.
Helaas zijn deze week wel teveel spelers geblesseerd geraakt: Alex Bieshaar, Mark Bijsterbosch en Albert Vermeulen. Wij wensen ze allemaal een goed en spoedig herstel.

De komende week worden de poule rondes afgerond en wordt er per onderdeel een afvalschema gespeeld. As zaterdag 1 juli worden de halve finales en de finales gespeeld en zal rond 17:00-17:30 de prijsuitreiking worden gehouden, waarvoor alle deelnemers en alle leden van harte uitgenodigd zijn om de clubkampioenen te huldigen.

Volg de standen op:

Naam Schema's Inschrijvingen
HEREN ENKEL 4 11
DAMES ENKEL 0 0
HEREN DUBBEL 6 19
DAMES DUBBEL 1 4
GEMENGD DUBBEL 3 9


Kijk op Facebook en op de website voor de verslagen en foto's en kom live kijken bij de wedstrijden om de spelers aan te moedigen.

Namens de TC