Na mooie spannende finales op zondag zijn de kampioenen van de dubbel clubkampioenschappen 2019 bekend. 

De winnaars zijn:

  • Dames Dubbel: Trudie Lansbergen en Marleen Tenniglo
  • Heren Dubbel Poule A: Arno Vreeswijk en Xander Priem
  • Heren Dubbel Poule B: Alex Reumer en Pieter Verhoek

De wedstrijden met uitslagen staan op www.toernooi.nl gepubliceerd.

Arthur en Rogier hebben dit jaar voor het eerst de clubkampioenschappen georganiseerd onder begeleiding van Jaap en Mike van de TC. Leuk dat er nieuwe vrijwilligers op staan om het gezellig te maken bij de club en vol zitten met ideeën om activiteiten te organiseren. Alles was nieuw voor beiden, maar alle deelnemers hebben 2 mooie weken met spannende wedstrijden georganiseerd waarvoor de TC zeer dankbaar is.

Dus Arthur en Rogier enorm bedankt en de wedstrijdleiding bedankt: Alex Bieshaar, Eduard Kooijmans,  Jaap van der Heijden, Peter Herrewijn en Mike Reumer

Natuurlijk bedanken we ook onze sponsoren Café de Hoek uit Koudekerk a/d Rijn en Allard Schaap Tennisschool voor de prijzen.

We willen graag dat alle senior leden zich gaan inschrijven voor de enkel/mix clubkampioenschappen die plaatsvinden van zaterdag 31 augustus tot en met zondag 8 september plaatsvindt.

Alle foto's staan in het fotoalbum.

We nodigen iedereen van harte uit om mee te gaan doen met de Vermeulen Open Bentlanden van zaterdag 11 augustus tot en met zondag 19 augustus of de 50+ overdag van 13 augustus t/m 17 augustus.

Arthur en Rogier

Sponsor

Café de Hoek

Café de Hoek

Tennischool

Allard Schaap Tennis Service