Beste Heren, 

De finale ronde van de Herenonderlingen Voorjaar/Zomer is op zondag 27 oktober gespeeld. De dag begon al vroeg met het aanvegen van de banen. Nadat aan de spelers het speelschema was uitgelegd gingen de eerste partijen van start. Doordat het weer langzamerhand steeds beter werd begon zowaar het terras al lekker vroeg vol te stromen met toeschouwers waardoor dit een waardige finale dag werd. Natuurlijk dank aan de dames en heren die de moeite hadden genomen om (zelf)gebakken lekkers mee te nemen voor bij de koffie. In de eerste drie ronden werd de volgorde bepaald van welke teams uiteindelijk in de laatste drie ronden gingen strijden voor plaats 1 t/m 8. Hierdoor werd de strijd uiteindelijk pas aan het eind van de ochtend beslist.

De einduitslag was als volgt:

1e Team 8 2e Team 2 3e Team 4   4e Team 7
Lauris Schipper (c) Fred Versluis (c) Mike Reumer (c)   5e Team 5
Erik Bijl Arno Vreeswijk Alex Bieshaar   6e Team 1
Joost vd Meer Ryan van Lierop Philippe Heysse   7e Team 6
Paul Voorduin Paul van Drimmelen Rob Schilperoord   8e Team 3
    Ruud Glasbergen    

 

 

 

 

 

Voordat de prijzen werden uitgereikt zijn alle deelnemers nog getrakteerd op een lekkere lunch die door onze keukenbrigade, onder leiding van Erik Bijl en Peter Herrewijn, was klaargemaakt. Op het menu stonden heerlijke mosselen, sappige hamburgers en natuurlijk de befaamde saté. Uiteindelijk werden na de lunch de prijzen uitgereikt aan de winnende teams en werd er nog lekker lang nagepraat op het terras.

Click hier voor de foto's

Wij willen graag alle teams nogmaals bedanken voor hun sportieve bijdrage en voor de lekkere gerechten die zij verzorgd hebben tijdens de speelronden. Natuurlijk ook Mike en alle andere vrijwilligers en reserve spelers die e.e.a. weer mede mogelijk hebben gemaakt.

En zo is er weer een editie voorbij van deze prachtige herenonderlingen.

De volgende Herenonderlingen, is op 10 november om 9.00 uur.

Dit betreft dan de nieuwe Herenonderlingen van het najaar/winter seizoen.

Wij hopen iedereen weer te verwelkomen zondag de 10e

Team herenonderlingen,

Peter, Alex, Eduard