De drie tennisverenigingen in Waddinxveen (de Gouwe Smash, Be Fair en TV Waddinxveen) organiseren in samenwerking met het nationaal ouderenfonds een tennis clinic “OldStars”. OldStars Tennis is een aangepaste tennisvorm voor leden op latere leeftijd.  Deze aangepaste spelvorm is uitermate geschikt voor ouderen die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar willen blijven bewegen op de tennisbaan. Meer informatie over OldStars Tennis is te vinden op: https://oldstars.nl/tennis/

Doelstelling van onze gezamenlijke clinic is kennismaken met deze nieuwe tennisvorm voor onze oudere leden.
Omdat het concept van  “OldStars” Tennis ook interessant is voor ouderen in de regio, hebben wij gedacht om ook de naburige verenigingen uit te nodigen om haar leden de ook de mogelijkheid te geven om kennis te maken met dit nieuwe concept.  Hoe meer zielen, hoe meer vreugd is dan ook het motto.

De clinic zal worden gehouden op donderdag 24 oktober a.s. en start om 9:30uur met een inloop met koffie. Om 10 uur start dan de clinic.

De locatie is: Tennispark de Woerd, Alberdingk Thijmlaan 2 in Waddinxveen.

Deelname aan de clinic is geheel gratis, echter aanmelding via een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wordt wel op prijs gesteld.

Mochten er naar aanleiding van bovenstaande nog vragen zijn, dan kunnen die ook via bovengenoemde email adres worden gesteld.