Open Bentlanden

Beste tennissers,

We hebben als bestuur en wedstrijdleiding besloten om het toernooi niet door te laten gaan.

Iedereen is van harte welkom om volgende jaar weer in te schrijven voor het Vermeulen Open Bentlanden, 38ste editie.
De TC gaat voor de rest van het jaar Van der Meer open 1 dagstoernooien 50+ organiseren en als dit goed verloopt nog vele jaren daarna. De data zijn 21/8, 18/9, 23/10, 20/11 en 18/12. Houd onze website en de toernooiwebsites in de gaten om in te schrijven.

We willen alle vrijwilligers, onze sponsor Sport2000 Wijtman uit Zoetermeer en naamgever van toernooi, Vermeulen Groep uit Benthuizen, bedanken.Als er vragen zijn dan kunnen deze worden gesteld aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en voor de 50+ aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groeten,

Wedstrijdleiding Vermeulen Open Bentlanden
Mike Reumer

Wedstrijdleiding Vermeulen Open Bentlanden 50+
Jaap van der Heijden en Peter Herrewijn

Sponsoren Vermeulen Open Bentlanden

  Bakkersport Zoetermeer

 

De 37ste editie van het Vermeulen Open Bentlanden Tennis toernooi, van 10 augustus tot en met 18 augustus, is weer voorbij.

Veel deelnemers vanuit de gehele regio hebben meegedaan en BTC bedankt ze allemaal voor hun sportieve deelname. Het was een mooi toernooi met veel wedstrijden en in een aantal onderdelen kon in poules worden gespeeld ipv een afvalschema.
Helaas was er op maandag tot en met woensdag veel regen en was het een waterballet. Vaak viel het mee en speelden veel spelers door op de kunstgrasbanen. Een aantal wedstrijden zijn uitgeweken naar TV Seghwaert en werden ingehaald op dinsdag,woensdag en donderdag. We willen TV Seghwaert bedanken voor deze samenwerking.

De nieuwe ledverlichting is formeel op vrijdagmiddag 16 augustus om 17:00 in gebruik genomen door de voorzitter Aad Arens in bij zijn van de sponsors van Benthuizer TennisClub. De nieuwe ledverlichting heeft de toernooi spelers voorzien van prettig licht in deze regenachtige dagen.

In de weekenden waren er lekkere maaltijden, gemaakt door de vrijwilligers van BTC en door de week konden lekkere gerechten worden besteld van Dorpshuis de Tas.
Op vrijdag 17 augustus liep troubadour Anouk Balins over het terras en speelde op haar gitaar verzoek nummers van de toeschouwers. Op zaterdag 18 augustus speelde de band Grandaddy’s.

De winnaars zijn: HE5 Sander Captijn, HD5 Pascal Blom/Dave Peeters, HE6 Tom Linssen, DD6 Femke Akerboom/Adriënne Visscher, HD6 Pascal Blom/René Blom, GD6 Suzanne Vliet/Jos Middelkoop, HE7 Karl Freeke, DD7 Helga Hoogeveen-Baas/Samantha Noorland, HD7 Mathijs de Jong/Reinout van Rijkom, GD7 Karin Kemper/Setfan Blom. HE7 35+ John de Jong, DE7 35+ Yolanda Wagenaar, DD7 35+ Helga Hoogeveen-Baas/Gera Kreder, HD7 35+ Rob Lucas/Zwiep Vermeulen, GD7 35+ Gera Kreder/Rob van Leeuwen, DE8 Marcella Bossers. HE8 Bastiaan Vrielink, DD8 Cathy den Boer/Dion Poot, DE8 35+ Nicole Maurits, HE8 35+ Anis Haque, DD8 35+ Cora Hillebrand/Joke Hoenderkamp, HD835+ Danny Bijland/Cees van Soest, GD8 35+ Marleen Tenniglo/Fedor Volborth

De winnaars van 50+ toernooi zijn: GD7 Yolanda de Wagenaar/Rien Peetoom, HD7 Jeffrey Kernkamp/Huub van Thol, DD8 Marleen Tenniglo/Joanne Williams, GD8 Margareth Turnhout/Hans Elbers, HD8 Poule 1 Hans van de Giessen/Ton - Overtoom en HD8 Poule 2 Alex Bieshaar/Erik Alexander Bijl

BTC bedankt de sponsor Sport2000 Wijtman uit Zoetermeer voor de prijzen en hoofdsponsor, en naamgever van toernooi, Vermeulen Groep uit Benthuizen voor de mooie oranje handdoeken, de ballen, aankleding van wedstrijdleiding en voor het mogelijk maken van het toernooi. Onze sponsor hovenier Van Wijk uit Zoetermeer heeft het park weer mooi aangekleed en aardappelhandel Kruythof op markt Zoetermeer heeft de ingrediënten van de maaltijden voorzien.

Onze grootste dank gaat uit naar alle vrijwilligers die hebben geholpen om het toernooi voor te bereiden, in goede banen te leiden en het opruimen na het toernooi. 

Meer foto's zijn te vinden in het fotoalbum.

We hopen dat alle deelnemers, sponsoren en vrijwilligers dan ook volgend jaar weer te mogen begroeten zodat we er met ze allen een zeer mooie 38ste editie van kunnen maken.

Tot volgend jaar

Wedstrijdleiding Vermeulen Open Bentlanden - Mike Reumer
Wedstrijdleiding Vermeulen Open Bentlanden 50+ - Alex Bieshaar/Jaap van der Heijden

Sponsoren Vermeulen Open Bentlanden

  Bakkersport Zoetermeer

Conform de traditie, organiseert Benthuizer TennisClub ook dit jaar weer de Vermeulen Open Bentlanden, de 37ste editie, in week 33 georganiseerd, van zaterdag 10 augustus tot en met zondag 18 augustus in de weekenden en avonden. Voor de senioren (50+) is er van maandag 12 augustus tot en met vrijdag 16 augustus, een toernooi dat overdag wordt gespeeld.
De wedstrijden worden nu gepland, kijk voor het programma van de wedstrijden op mijnknltb.toernooi.nl en voor 50+ op toernooi.nl.   

Precies zoals jullie van ons gewend zijn, worden tennis, sportiviteit en gezelligheid gecombineerd. Op het programma staat:

  • Zaterdag 10 augustus worden de maaltijden verzorgd door ons eigen Clubhuis: Surinaamse Roti of Caesar- of geitenkaas salade met stokbrood (zie menu)
  • Zondag 11 augustus worden de maaltijden verzorgd door ons eigen Clubhuis: Amerikaanse Hamburger met wedges en salade of  Caesar- of geitenkaas salade met stokbrood (zie menu)
  • Door de weeks worden de maaltijden verzorgd door Dorpshuis de Tas (zie menu)
  • Vrijdag 16 augustus is de officiële ingebruikname van de nieuwe LED verlichting 
  • Vrijdagmiddag 16 augustus wordt vanaf 17:30 Live muziek verzorgd door Troubadour Anouk Balins (anoukbalins.nl)
  • Zaterdagmiddag 17 augustus wordt vanaf 17:00 live muziek verzorgd door de band Grandaddy’s
  • Zaterdag 17 augustus worden de maaltijden verzorgd door ons eigen Clubhuis: Nasi, Rendang en Tomic boontjes of  Caesar- of geitenkaas salade met stokbrood (zie menu)
  • Zondag 18 augustus worden de maaltijden verzorgd door ons eigen Clubhuis: Kip saté, stokbrood, zoetzuur (zie menu)
  • Zondag 18 augustus rond 17:00, na de laatste wedstrijd, zullen de winnaars worden gehuldigd in de prijsuitreiking 

We hopen u als toeschouwer te verwelkomen om de spelers aan te moedigen, onze lekkere maaltijden te eten of van de live muziek te genieten.

Als er vragen zijn dan kunnen deze worden gesteld aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en voor de 50+ aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groeten

Wedstrijdleiding Vermeulen Open Bentlanden
Mike Reumer

Wedstrijdleiding Vermeulen Open Bentlanden 50+
Jaap van der Heijden en Alex Bieshaar

Sponsoren Vermeulen Open Bentlanden

  Bakkersport Zoetermeer

Beste tennissers,

Conform de traditie, organiseert BTC ook dit jaar weer de Vermeulen Open Bentlanden, de 37ste editie. 
De ideale gelegenheid voor zowel de competitieve als recreatieve speler om eens tegen andere spelers uit andere regio’s te spelen. Het Vermeulen Open Bentlanden is in de regio onder de tennisliefhebbers altijd erg populair vanwege zowel het sportieve als gezellige karakter en is onderdeel van TennisDirect Circuit & Masters 2019 Provincie Zuid-Holland.  Dit jaar wordt het Vermeulen Open Bentlanden weer in week 33 georganiseerd, van zaterdag 10 augustus tot en met zondag 18 augustus in de weekenden en avonden. 
Voor de senioren (50+) is er van maandag 12 augustus tot en met vrijdag 16 augustus, een toernooi dat overdag wordt gespeeld.
Precies zoals jullie van ons gewend zijn, worden tennis, sportiviteit en gezelligheid gecombineerd en zijn er natuurlijk hapjes/drankjes en live muziek op de laatste vrijdagmiddag/avond 16 augustus en zaterdagavond 17 augustus. 
Zie de foto's van vorig jaar.

Natuurlijk hopen we dat jij dit jaar mee doet en inschrijven is vanaf nu mogelijk tot uiterlijk 31 juli 23:59. Dus ga snel naar Vermeulen Open Bentlanden 2019 of Vermeulen Open Bentlanden 2019 50+ en schrijf je in. 
Onder de knop lees meer kunt u de reglementen lezen van beide toernooien.

Dan zien we je graag in week 33.

Als er vragen zijn dan kunnen deze worden gesteld aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en voor de 50+ aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groeten

Wedstrijdleiding Vermeulen Open Bentlanden
Mike Reumer

Wedstrijdleiding Vermeulen Open Bentlanden 50+
Jaap van der Heijden en Peter Herrewijn

Sponsoren Vermeulen Open Bentlanden

  Bakkersport Zoetermeer

De 36ste editie van het Vermeulen Open Bentlanden Tennis toernooi, van 11 augustus tot en met 19 augustus, is weer voorbij.

Veel deelnemers vanuit de gehele regio hebben meegedaan en BTC bedankt ze allemaal voor hun sportieve deelname. Het was een mooi toernooi met veel wedstrijden.
In de weekenden waren er lekkere maaltijden, gemaakt door de vrijwilligers van BTC en door de weeks konden lekkere gerechten worden besteld van Dorpshuis de Tas.
Op vrijdag 17 augustus liep troubadour Anouk Balins over het terras en speelde op haar gitaar verzoek nummers van de toeschouwers. Op zaterdag 18 augustus draaide DJ Frans alle bekende hits van de afgelopen decennia.

De winnaars zijn: Dave Peeters (HE5), Jurgen Houweling/Jeroen Weimar (HD5), Pien Laurens/Guus Lagrand (GD5), Maaike den Blaauwen (DE6), Jorrit Smit (HE6), Daniëlle Bossers/Rianne Meeuwisse (DD6), Pascal Blom/René Blom (HD6), Yvonne Heesen/René Blom (GD6), Marjolein van Bergen/Daniëlle Bossers (DD6 35+), Joyce Engel (DE7), Fabian Laagwater (HE7), Joyce Engel/Melissa van der Meer (DD7), Marjon Dal/Arjan van Deursen (GD7), Peter Hijdra (HE735+), Henny Heijkoop/Nicole Ottens (DD7 35+), Jan Gijsman/Arie Vrolijk  (HD7 35+), Ank Chauron/Hen de Heer (GD7 35+), Maaike Rotteveel (DE8), Michael van der Aar (HE8), Cathy den Boer/Dion Poot (DD8), Wim-Peter van den Berg/Leo van der Kooij (HD8), Carly Gorter/Reinout van Rijkom (GD8), Marcel Tuinder (HE8 35+), Jolanda Heurter/Sylvia Lavèn-Boot (DD8 35+), Michael Westendorp/Ronald Westendorp (HD8 35+), Jose Hoppenbrouwer/Stef Hoppenbrouwer (GD8 35+)

De winnaars van 50+ toernooi zijn: Jolanda Wagenaar/Frans Kreder (GD 6/7 50+), Harry Hack/Frans Kreder (HD 7 50+), Dini Bouwmeester/Ton Overtoom (GD 8 50+ poule A), Els Steens/Jan Steens (GD 8 50+ poule B), Gus Ingram/Martin Ruigrok (HD 8 50+ poule A) en Ronald Nix/Ed Rijnenberg. (HD 8 50+ poule B)

BTC bedankt de sponsor Bakkersport uit Zoetermeer voor de prijzen en hoofdsponsor, en naamgever van toernooi, Vermeulen Groep uit Benthuizen voor de mooie oranje handdoeken, de ballen, aankleding van wedstrijdleiding en voor het mogelijk maken van het toernooi. Onze sponsor hovenier Van Wijk uit Zoetermeer heeft het park weer mooi aangekleed.

Onze grootste dank gaat uit naar alle vrijwilligers die hebben geholpen om het toernooi voor te bereiden, in goede banen te leiden en het opruimen na het toernooi.

Meer foto's zijn te vinden in het fotoalbum.

We hopen dat alle deelnemers, sponsoren en vrijwilligers dan ook volgend jaar weer te mogen begroeten zodat we er met ze allen een zeer mooie 37ste editie van kunnen maken.

Tot volgend jaar

Wedstrijdleiding Vermeulen Open Bentlanden - Mike Reumer
Wedstrijdleiding Vermeulen Open Bentlanden 50+ - Peter Herrewijn/Jaap van der Heijden

Sponsoren Vermeulen Open Bentlanden

Bakkersport Zoetermeer

In de week van 12 augustus tot 20 augustus zijn veel leuke, sportieve, spannende en gezellige wedstrijden gespeeld en is op zondag 20 augustus met het spelen van de finales, de 35ste editie van het Open Bentlanden tennis toernooi weer ten einde gekomen.
In het finale weekend werd op vrijdag 18 augustus de live muziek verzorgd door ”Als je met ze 3 band” en op zaterdag  19 augustus zong “François Pieters” voor het volle terras.

Veel deelnemers uit de omgeving uit Hazerswoude, Koudekerk, Zoetermeer, Boskoop, Waddinxveen, Zevenhuizen en Benthuizen hebben meegedaan en daarmee was het toernooi vol behalve voor de veteranen 50+ die overdag speelden.

De winnaars zijn: Sander Geerlings (HE5), Jan de Knegt/Menno Verschoor (HD5), Laura Huwaë (DE6), Evelien Garsthagen/Lilian Refwutu (DD6), Michiel van Erp (HE6 35+), Righard den Blaauwen/Edwin Schuchmann (HD6), John Bijster/Reggy Lobry (HD635+), Mei Lie Lim/Petra van Winden (DD6 35+), René Blom/Yvon Heesen (GD6), Cindy Lourens (DE7), Stefan Sallevelt (HE7), Robin Uyterlinde (HE7 35+), Teddo Bakker/Max Vesseur (HD7), Jacco Bennis/Danny Mol (HD7 35+), Desiree Goossens/Jeanette Vrolijk (DD7), Michael Walther/Marjolein Smidt (GD7) , John Beijersbergen/Saskia van der Kraan (GD7 35+), Jolanda Groenewegen (DE8), Mathijs de Jong (HE8), Dennis Loorbach (HE 35+), Leonie Dal/Marion Dal (DD8), Linda Jansen/Barbara Prinse (DD8 35+), Mike Reumer/Fedor Volborth (HD8), Julius Diks/Daniëlla Roels-Fowler (GD8)

De winnaars van 50+ toernooi zijn: Rien Peetoom/Yolanda de Wagenaar (GD6), Jan Janssen/Theo van der Meer (HD7),  Aad Bakker/Marianne Janssen-Lacroix (GD7), Hans van de Giessen/Loek Groenewegen (HD8)

Meer foto's zijn te vinden in de fotoalbums.

Benthuizen Tennis club wil alle spelers vanuit de hele regio bedanken voor hun deelname. Ook willen we de sponsoren Bakkersport Zoetermeer en aannemingsbedrijf van der Meer uit Benthuizen bedanken voor het mogelijk maken van het toernooi, Sponsor Van Wijk uit Zoetermeer heeft het park weer mooi aangekleed en Fysio Benthuizen gaf een stress tennisballetje kado aan de deelnemers en hielp de geblesseerde deelnemers.

Onze grootste dank gaat uit naar alle vrijwilligers die hebben geholpen om het toernooi voor te bereiden, in goede banen te leiden en het opruimen na het toernooi. Helaas stoppen toernooileider Wietse Uitenbroek, Wouter van der Garde en Jetta Woudenberg met het organiseren van het Open Bentlanden toernooi en willen wij hun enorm bedanken.

De vereniging is op zoek naar nieuwe organisatoren. Leden kunnen zich aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hopen dat alle deelnemers, sponsoren en vrijwilligers dan ook volgend jaar weer te mogen begroeten zodat we er met ze allen een zeer mooie 36ste editie van kunnen maken.

Tot volgend jaar

Groet,
OTC Open Bentlanden

Sponsoren OTC Open Bentlanden

  Bakkersport ZoetermeerAannemingsbedrijf van der Meer B.V.