Beste tennissers,

Conform de traditie, organiseert BTC ook dit jaar weer de Vermeulen Open Bentlanden, de 37ste editie. 
De ideale gelegenheid voor zowel de competitieve als recreatieve speler om eens tegen andere spelers uit andere regio’s te spelen. Het Vermeulen Open Bentlanden is in de regio onder de tennisliefhebbers altijd erg populair vanwege zowel het sportieve als gezellige karakter en is onderdeel van TennisDirect Circuit & Masters 2019 Provincie Zuid-Holland.  Dit jaar wordt het Vermeulen Open Bentlanden weer in week 33 georganiseerd, van zaterdag 10 augustus tot en met zondag 18 augustus in de weekenden en avonden. 
Voor de senioren (50+) is er van maandag 12 augustus tot en met vrijdag 16 augustus, een toernooi dat overdag wordt gespeeld.
Precies zoals jullie van ons gewend zijn, worden tennis, sportiviteit en gezelligheid gecombineerd en zijn er natuurlijk hapjes/drankjes en live muziek op de laatste vrijdagmiddag/avond 16 augustus en zaterdagavond 17 augustus. 
Zie de foto's van vorig jaar.

Natuurlijk hopen we dat jij dit jaar mee doet en inschrijven is vanaf nu mogelijk tot uiterlijk 31 juli 23:59. Dus ga snel naar Vermeulen Open Bentlanden 2019 of Vermeulen Open Bentlanden 2019 50+ en schrijf je in. 
Onder de knop lees meer kunt u de reglementen lezen van beide toernooien.

Dan zien we je graag in week 33.

Als er vragen zijn dan kunnen deze worden gesteld aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en voor de 50+ aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groeten

Wedstrijdleiding Vermeulen Open Bentlanden
Mike Reumer

Wedstrijdleiding Vermeulen Open Bentlanden 50+
Jaap van der Heijden en Peter Herrewijn

Sponsoren Vermeulen Open Bentlanden

  Bakkersport Zoetermeer

Reglement Vermeulen Open Bentlanden Toernooi 2019

Algemeen

Voor dit toernooi geldt het Toernooi Reglement 2019 van de KNLTB. De wedstrijden worden door de Benthuizer Tennis Club georganiseerd voor leden van de K.N.L.T.B..

De K.N.L.T.B. heeft dit toernooi goedgekeurd. De bondsgedelegeerde is Joost Uchtmann (+31252686621), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Het dragen van tenniskleding en -schoeisel is verplicht en voor dit toernooi is de kledingreclamecode niet van toepassing.

Inschrijving

Inschrijving kan alleen via het volledig ingevulde elektronische formulier per persoon, welke via mijnknltb.toernooi.nl kan worden benaderd.

De inschrijving sluit woensdag 31 juli 2019 om 23.59 uur of eerder, indien het maximale aantal partijen is bereikt.

U kunt zich max. voor 2 onderdelen inschrijven. Inschrijving is mogelijk in eigen, of in één hogere speelsterkte, waarbij spelers in hun eigen speelsterkte voorrang hebben.

Met de inschrijving geeft u aan akkoord te zijn met dit reglement en de privacy voorwaarden.

Indien het maximale aantal inschrijvingen wordt overschreden worden deelnemers op basis van de volgende volgorde uitgeloot:

  1. Niet geldige inschrijvingen
  2. Verhinderingen
  3. Niet eigen speelsterkte
  4. Datum inschrijving.

Aanmeldingen, die compleet zijn ingevuld worden in volgorde van binnenkomst behandeld.
Als inschrijfdatum voor enig dubbelspel geldt de datum van binnenkomst van de laatste inschrijving.

De wedstrijdleiding behoudt zich het recht voor om bij voldoende deelname de inschrijving eerder te sluiten en bij geringe belangstelling onderdelen met dezelfde speelsterkte samen te voegen. Indien er voor een onderdeel geen categorie spelers hebben ingeschreven kan de wedstrijdleiding besluiten dit onderdeel te laten vervallen.

Elke inschrijving kan worden geweigerd. Desgevraagd kan de betrokkene de gronden van de weigering bij de wedstrijdleiding vernemen.

Inschrijving voor meer dan één toernooi in dezelfde week zal uitsluiting van beide toernooien tot gevolg hebben.

Indien u na inschrijving nog wijzigingen wilt aanbrengen kan dit tot de sluitingsdatum via mijnknltb.toernooi.nl.

Wijzigingen na de sluitingsdatum kunnen alleen via het e-mail adres van OTC wedstrijdleiding van BTC (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) worden doorgegeven.

In die gevallen waarin deze wedstrijdbepalingen niet voorzien, beslist de wedstrijdleiding.

Verhinderingen

Spelers die het eerste weekend verhinderd zijn en/of in de week alleen vanaf 19.00 uur kunnen spelen, mogen slechts voor 1 onderdeel inschrijven.

Dubbelspelers kunnen slechts 1 verhindering per koppel opgeven. De verhindering(en) moeten gelijk zijn aan die van de partner.

In het finaleweekend is op zaterdag een verhindering mogelijk voor overdag (9:00-17:00) of voor de avond (17:00-22:00) maar niet beiden en op de finale zondag zijn geen verhinderingen mogelijk.

Indien bij inschrijving geen beschikbaarheid is opgegeven, wordt de deelnemer geacht altijd beschikbaar te zijn.
Nieuwe verhinderingen tijdens het toernooi worden niet toegestaan.

Als kenbaar is gemaakt dat de deelnemer beschikbaar is voor het voorweekend van dit toernooi, kan de deelnemer deze beschikbaarheid alleen herroepen als hij aantoonbaar verplichtingen heeft in een goedgekeurd toernooi in de voorafgaande toernooiweek.

De wedstrijdleiding zal, indien mogelijk, rekening houden met de opgegeven verhinderingen. Verhinderingen tijdens het finaleweekend kunnen niet worden geaccepteerd, tenzij met uitdrukkelijke dispensatie van de wedstrijdleider.

Kosten en verplichtingen

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 per deelnemer, per onderdeel en wordt automatisch via incasso voorafgaande van het toernooi geïncasseerd.

Deelnemers zijn verplicht, voor het spelen van hun eerste partij, hun wedstrijdpas aan de wedstrijdleiding (OTC) te tonen.

Een speler die voor enig onderdeel heeft ingeschreven en hiervoor is geaccepteerd, is gehouden het daarvoor verschuldigde bedrag te voldoen, onafhankelijk van het al of niet deelnemen aan dit onderdeel.

Per onderdeel worden twee prijzen beschikbaar gesteld. Indien een onderdeel volgens een poulesysteem wordt gespeeld zal er één prijs beschikbaar zijn.

Speelvelden en aanvangstijdstippen

Er wordt gespeeld op vijf kunstgrasbanen.

De tennisballen zijn door de KNLTB goedgekeurd.

Er wordt gestreefd naar het starten van de wedstrijden op werkdagen vanaf 17:00 uur, tijdens de weekenden vanaf 09:00 uur. Elke partij wordt gepland op 90 minuten.

's Avonds kan er bij kunstlicht worden gespeeld. De geplande aanvangstijd zal niet later zijn dan 22:30 uur. Echter door uitloop van voorgaande wedstrijden op de dag/avond, kan het gebeuren dat de werkelijke aanvangstijd later wordt.

Bij uitlopen van het programma zal voor deze partijen de werkelijke aanvangstijd niet later zijn dan 23:30 uur. Na 23:30 word alleen met instemming van de betreffende spelers de wedstrijd aangevangen.

De wedstrijdleiding behoudt zich het recht voor om bij onbespeelbaarheid van de banen, de wedstrijden in een overdekte accommodatie te laten spelen of in te halen op een andere locatie en/of de wedstrijd conform de regels voor verkort te laten spelen.
Er wordt dan gespeeld in 2 volledige sets plus derde set super tiebreak (10 punten).

Indien een deelnemer zich niet een kwartier voor de vastgestelde aanvangstijd speelklaar heeft gemeld bij de wedstrijdleiding, kan de partij aan de tegenstander gewonnen worden gegeven. Tenzij de wedstrijdleiding anders beslist, worden alle partijen zonder scheidsrechter gespeeld.

De deelnemers ontvangen alleen via e-mail bericht van het tijdstip van hun eerste wedstrijd. Daarna is iedere deelnemer verplicht bij de wedstrijdleiding te informeren naar de volgende te spelen wedstrijd, dan wel via de website mijnknltb.toernooi.nl. e.e.a. na te zien. De wedstrijden worden twee dagen vooruit uiterlijk 18:00 gepubliceerd.

Wedstrijden zijn altijd onder voorbehoud als deze nog niet gepubliceerd zijn.

Privacy reglement

De privacy reglement van Benthuizer Tennis Club is van toepassing en is op de website is gepubliceerd.

Benthuizer Tennis Club maakt gebruikt van toernooiplanner en mijnknltb.toernooi.nl en hun privacy reglement is ook van toepassing.

Uw inschrijfgegevens en wedstrijdgegevens zullen maximum 4 jaar worden bewaard door de vereniging. De winnaar(s) in een onderdeel (naam) zal door de vereniging bewaard worden voor de verenigingsgeschiedenis en zal online gepubliceerd worden zolang de vereniging bestaat.

Gedurende het evenement kunnen foto’s en video’s worden gemaakt door de organisatie. Deze worden gepubliceerd op de Website, Facebook, Instagram en/of YouTube.

Mocht u bezwaar hebben tegen publicatie van foto’s of video’s dan kunt u dit aangeven bij de inschrijving in de opmerkingen. U kunt verzoeken om een foto of video te laten verwijderen of uw onherkenbaar in beeld te brengen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Wedstrijdleider: M. Reumer (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)


Reglement Vermeulen Open Bentlanden Toernooi 2019 50+

Algemeen

Voor dit toernooi geldt het Toernooi Reglement 2019 van de KNLTB. De wedstrijden worden door de Benthuizer Tennis Club georganiseerd voor leden van de K.N.L.T.B..

Het dragen van tenniskleding en -schoeisel is verplicht en voor dit toernooi is de kledingreclamecode niet van toepassing.

Inschrijving

Inschrijving kan alleen via het volledig ingevulde elektronische formulier per persoon, welke via toernooi.nl kan worden benaderd.

De inschrijving sluit woensdag 31 juli 2019 om 23.59 uur of eerder, indien het maximale aantal partijen is bereikt.

U kunt zich max. voor 2 onderdelen inschrijven. Inschrijving is mogelijk in eigen, of in één hogere speelsterkte, waarbij spelers in hun eigen speelsterkte voorrang hebben.

Met de inschrijving geeft u aan akkoord te zijn met dit reglement en de privacy voorwaarden.

Indien het maximale aantal inschrijvingen wordt overschreden worden deelnemers op basis van de volgende volgorde uitgeloot:

  1. Niet geldige inschrijvingen
  2. Verhinderingen
  3. Niet eigen speelsterkte
  4. Datum inschrijving.

Aanmeldingen, die compleet zijn ingevuld worden in volgorde van binnenkomst behandeld.
Als inschrijfdatum voor enig dubbelspel geldt de datum van binnenkomst van de laatste inschrijving.

De wedstrijdleiding behoudt zich het recht voor om bij voldoende deelname de inschrijving eerder te sluiten en bij geringe belangstelling onderdelen met dezelfde speelsterkte samen te voegen. Indien er voor een onderdeel geen categorie spelers hebben ingeschreven kan de wedstrijdleiding besluiten dit onderdeel te laten vervallen.

Elke inschrijving kan worden geweigerd. Desgevraagd kan de betrokkene de gronden van de weigering bij de wedstrijdleiding vernemen.

Inschrijving voor meer dan één toernooi in dezelfde week zal uitsluiting van beide toernooien tot gevolg hebben.

Indien u na inschrijving nog wijzigingen wilt aanbrengen kan dit tot de sluitingsdatum via toernooi.nl.

Wijzigingen na de sluitingsdatum kunnen alleen via het e-mail adres van OTC wedstrijdleiding van BTC (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) worden doorgegeven.

In die gevallen waarin deze wedstrijdbepalingen niet voorzien, beslist de wedstrijdleiding.

Verhinderingen

Spelers die het eerste weekend verhinderd zijn en/of in de week alleen vanaf 19.00 uur kunnen spelen, mogen slechts voor 1 onderdeel inschrijven.

Dubbelspelers kunnen slechts 1 verhindering per koppel opgeven. De verhindering(en) moeten gelijk zijn aan die van de partner.

In het finaleweekend is op zaterdag een verhindering mogelijk voor overdag (9:00-17:00) of voor de avond (17:00-22:00) maar niet beiden en op de finale zondag zijn geen verhinderingen mogelijk.

Indien bij inschrijving geen beschikbaarheid is opgegeven, wordt de deelnemer geacht altijd beschikbaar te zijn.
Nieuwe verhinderingen tijdens het toernooi worden niet toegestaan.

Als kenbaar is gemaakt dat de deelnemer beschikbaar is voor het voorweekend van dit toernooi, kan de deelnemer deze beschikbaarheid alleen herroepen als hij aantoonbaar verplichtingen heeft in een goedgekeurd toernooi in de voorafgaande toernooiweek.

De wedstrijdleiding zal, indien mogelijk, rekening houden met de opgegeven verhinderingen. Verhinderingen tijdens het finaleweekend kunnen niet worden geaccepteerd, tenzij met uitdrukkelijke dispensatie van de wedstrijdleider.

Kosten en verplichtingen

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 per deelnemer, per onderdeel en wordt automatisch via incasso voorafgaande van het toernooi geïncasseerd.

Deelnemers zijn verplicht, voor het spelen van hun eerste partij, hun wedstrijdpas aan de wedstrijdleiding (OTC) te tonen.

Een speler die voor enig onderdeel heeft ingeschreven en hiervoor is geaccepteerd, is gehouden het daarvoor verschuldigde bedrag te voldoen, onafhankelijk van het al of niet deelnemen aan dit onderdeel.

Per onderdeel worden twee prijzen beschikbaar gesteld. Indien een onderdeel volgens een poulesysteem wordt gespeeld zal er één prijs beschikbaar zijn.

Speelvelden en aanvangstijdstippen

Er wordt gespeeld op vijf kunstgrasbanen.

De tennisballen zijn door de KNLTB goedgekeurd.

Er wordt gestreefd naar het starten van de wedstrijden op maandag tot en met vrijdag vanaf 9:00 uur. Elke partij wordt gepland op 90 minuten.

De wedstrijdleiding behoudt zich het recht voor om bij onbespeelbaarheid van de banen, de wedstrijden in een overdekte accommodatie te laten spelen of in te halen op een andere locatie en/of de wedstrijd conform de regels voor verkort te laten spelen.
Er wordt dan gespeeld in 2 volledige sets plus derde set super tiebreak (10 punten).

Indien een deelnemer zich niet een kwartier voor de vastgestelde aanvangstijd speelklaar heeft gemeld bij de wedstrijdleiding, kan de partij aan de tegenstander gewonnen worden gegeven. Tenzij de wedstrijdleiding anders beslist, worden alle partijen zonder scheidsrechter gespeeld.

De deelnemers ontvangen alleen via e-mail bericht van het tijdstip van hun eerste wedstrijd. Daarna is iedere deelnemer verplicht bij de wedstrijdleiding te informeren naar de volgende te spelen wedstrijd, dan wel via de website toernooi.nl. e.e.a. na te zien. De wedstrijden worden twee dagen vooruit uiterlijk 18:00 gepubliceerd.

Wedstrijden zijn altijd onder voorbehoud als deze nog niet gepubliceerd zijn.

Privacy reglement

De privacy reglement van Benthuizer Tennis Club is van toepassing en is op de website is gepubliceerd.

Benthuizer Tennis Club maakt gebruikt van toernooiplanner en toernooi.nl en hun privacy reglement is ook van toepassing.

Uw inschrijfgegevens en wedstrijdgegevens zullen maximum 4 jaar worden bewaard door de vereniging. De winnaar(s) in een onderdeel (naam) zal door de vereniging bewaard worden voor de verenigingsgeschiedenis en zal online gepubliceerd worden zolang de vereniging bestaat.

Gedurende het evenement kunnen foto’s en video’s worden gemaakt door de organisatie. Deze worden gepubliceerd op de Website, Facebook, Instagram en/of YouTube.

Mocht u bezwaar hebben tegen publicatie van foto’s of video’s dan kunt u dit aangeven bij de inschrijving in de opmerkingen. U kunt verzoeken om een foto of video te laten verwijderen of uw onherkenbaar in beeld te brengen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Wedstrijdleider: P. Herrewijn en Jaap van der Heijden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)