Conform de traditie, organiseert Benthuizer TennisClub ook dit jaar weer de Vermeulen Open Bentlanden, de 37ste editie, in week 33 georganiseerd, van zaterdag 10 augustus tot en met zondag 18 augustus in de weekenden en avonden. Voor de senioren (50+) is er van maandag 12 augustus tot en met vrijdag 16 augustus, een toernooi dat overdag wordt gespeeld.
De wedstrijden worden nu gepland, kijk voor het programma van de wedstrijden op mijnknltb.toernooi.nl en voor 50+ op toernooi.nl.   

Precies zoals jullie van ons gewend zijn, worden tennis, sportiviteit en gezelligheid gecombineerd. Op het programma staat:

  • Zaterdag 10 augustus worden de maaltijden verzorgd door ons eigen Clubhuis: Surinaamse Roti of Caesar- of geitenkaas salade met stokbrood (zie menu)
  • Zondag 11 augustus worden de maaltijden verzorgd door ons eigen Clubhuis: Amerikaanse Hamburger met wedges en salade of  Caesar- of geitenkaas salade met stokbrood (zie menu)
  • Door de weeks worden de maaltijden verzorgd door Dorpshuis de Tas (zie menu)
  • Vrijdag 16 augustus is de officiële ingebruikname van de nieuwe LED verlichting 
  • Vrijdagmiddag 16 augustus wordt vanaf 17:30 Live muziek verzorgd door Troubadour Anouk Balins (anoukbalins.nl)
  • Zaterdagmiddag 17 augustus wordt vanaf 17:00 live muziek verzorgd door de band Grandaddy’s
  • Zaterdag 17 augustus worden de maaltijden verzorgd door ons eigen Clubhuis: Nasi, Rendang en Tomic boontjes of  Caesar- of geitenkaas salade met stokbrood (zie menu)
  • Zondag 18 augustus worden de maaltijden verzorgd door ons eigen Clubhuis: Kip saté, stokbrood, zoetzuur (zie menu)
  • Zondag 18 augustus rond 17:00, na de laatste wedstrijd, zullen de winnaars worden gehuldigd in de prijsuitreiking 

We hopen u als toeschouwer te verwelkomen om de spelers aan te moedigen, onze lekkere maaltijden te eten of van de live muziek te genieten.

Als er vragen zijn dan kunnen deze worden gesteld aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en voor de 50+ aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groeten

Wedstrijdleiding Vermeulen Open Bentlanden
Mike Reumer

Wedstrijdleiding Vermeulen Open Bentlanden 50+
Jaap van der Heijden en Alex Bieshaar

Sponsoren Vermeulen Open Bentlanden

  Bakkersport Zoetermeer